skip to Main Content
Hoogwaardig Duurzaam Onderhoudsvriendelijk Milieuvriendelijk

Een composiet terrasvloer voor in Zutphen bestellen?

Wilt u een nieuwe composiet terrasvloer voor uw woning in Zutphen bestellen? Bij Trex® kunt u terecht voor al uw vlonderplanken. Duurzaamheid en goede kwaliteit, daar staan wij voor. Onze vloeren zijn samengesteld op een unieke wijze en duurzaam in gebruik. Dat maakt onze composiet terrasplanken zeer aantrekkelijk. Wist u dat onze composiet terrasvloer ook een lange levensduur heeft? Onze composiet terrasplanken zijn geheel recyclebaar, wat ook het milieu ten goede komt. Kies tevens voor onze aluminium terras ondersteuning, zodat u uw composiet planken van extra steun kunt voorzien. Bent u benieuwd naar onze voordelen? Benader onze adviseur vanuit Zutphen en laat u informeren!

terrasvloeren zutphen

Bij Trex profiteert u van deze voordelen

Bent u van plan om vanuit Zutphen voor onze Trex® vlonderplanken te kiezen? Dan draagt u bij aan een leefbaarder milieu en kiest u voor gemakkelijk te onderhouden materiaal. Ons Trex® composiet terras houdt schimmel weg, trekt niet krom en zorgt ervoor dat u niet zult slippen. Bij een normale houten vloer komt dit niet gauw voor. Kies voor een Tiki Torch terrasvloer, Spiced Rum terrasvloer, Havana Gold terrasvloer of een Island Mist terrasvloer. Welke vlonderplanken hebben uw voorkeur? Laat ons vanuit Zutphen uw wensen voor uw composiet terrasvloer weten.

Composiet terrasplanken van duurzaam materiaal in Zutphen

Wij bieden u Trex® vlonderplanken van uitstekende kwaliteit in Zutphen. Goed om te weten, is dat onze terrasplanken geheel van composiet gemaakt zijn. Dit mengsel van houtvezels en kunststoffen is goed te onderhouden en geeft uw Trex® composiet terras een waardige uitstraling. Indien u ons Trex® beveiligingssysteem aanschaft, krijgt u hier ook aluminium balkdragers en profielen bij. Onze composiet terrasplanken zijn van dusdanige kwaliteit dat wij u hier maar liefst een garantie van 25 jaar op geven. Ook hechten wij veel waarde aan het milieu, waardoor wij geen enkele boom voor onze Trex® composiet planken hebben gekapt. Daarbij zijn onze producten voor 95% te recyclen.

zutphen

Bestel vandaag nog uw composiet planken bij Trex

Wilt u een composiet terras bestellen voor uw woning of bedrijf in Zutphen? Of behoeft u meer informatie over de accessoires van onze producten? Neem dan snel contact met ons op. Stuur een e-mail naar trex@caprea.eu, bel 0314-632285 of laat een bericht achter via ons contactformulier.
Wij verzorgen graag uw complete Trex® composiet terrasvloer in Zutphen!

+31 (0) 314-632285
Back To Top