skip to Main Content

Trex® terrasplanken: hoge kwaliteit en gunstig in onderhoud

Bij Trex® zijn wij specialist in het produceren en importeren van prachtige terrasplanken inclusief Trex® bevestiging. Met ons uitgebreide assortiment hebben wij altijd de juiste optie paraat voor uw woning of bedrijfspand. Met onze vlonderplanken van composiet hebben wij nadrukkelijk de keuze gemaakt voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarbij zijn meerdere prachtige kleurstijlen beschikbaar. Als u kiest voor een Trex® bevestigingssysteem zou u tenslotte het geheel compleet maken. Lees verder voor meer informatie, of neem contact met ons op voor een advies op maat.

  Contact

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  Kies Trex, voor duurzaamheid en voor het milieu

  Bij al onze producten hebben wij bij Trex® kwaliteit hoog in het vaandel staan. Producten van Trex ® gaan dan ook een zeer lange tijd mee en vergen maar weinig werk aan onderhoud. Wij geven maar liefst 25 jaar garantie op al onze producten. Door te investeren in vlonderplanken en bevestigingsmiddelen van Trex® kiest u naast kwaliteit en duurzaamheid ook voor het milieu. Wist u namelijk dat 95% van het materiaal van onze terrasplanken afkomstig is van gerecyclede materialen? Voor onze vlonders is zelfs nog nooit ook maar één boom gekapt. Vergeet tenslotte niet dat u bij Trex® ook de bevestiging van uw terras kunt realiseren. Bekijk daarvoor onze bevestigingsmiddelen en bijvoorbeeld onze aluminium balkdragers en profielen.

  De vele voordelen van Trex terrassen

  Trex® vindt het milieu erg belangrijk en gaat daarnaast altijd voor de beste kwaliteit en duurzaamheid. Trex® terrasplanken van composiet genieten protectie tegen onder andere schimmel, rotting, versplintering en gladheid. Bij terrassen van ‘normale’ houten planken heeft u deze voordelen niet. Onze vlonderplanken zijn verkrijgbaar in meerdere prachtige kleurstijlen. Zonder een solide Trex® bevestigingssysteem is een terras echter natuurlijk niet compleet. Bekijkt u daarom wat Trex® te bieden heeft aan bevestiging en bestudeer daarbij ook de handige instructievideo’s. Mocht u kiezen voor Trex® bevestigingsmiddelen en vlonderplanken, dan heeft u deze na het bestellen snel in huis. Alle producten zijn bij ons namelijk op voorraad.

  Neem contact op voor uw terras met Trex bevestigingsmiddelen

  Gaat u inderdaad voor een composietterras van Trex®? Een goede keuze! Wilt u bestellen of simpelweg meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0314-632285, te mailen naar trex@caprea.eu of door een bericht achter te laten via ons online contactformulier. Wij begeleiden u vervolgens graag op weg naar een prachtig vlonderterras inclusief Trex® bevestigingssysteem.

  +31 (0) 314-632285
  Back To Top