skip to Main Content
Hoogwaardig Duurzaam Onderhoudsvriendelijk Milieuvriendelijk

Kies Trex voor uw nieuwe terrasvloer in Utrecht

Woont u in Utrecht of heeft u daar een bedrijf? En wilt u bij uw woning of bedrijfspand een nieuw terras aanleggen? Voor degelijke composiet terrasvloeren in combinatie met een aluminium terrasondersteuning bent u bij Trex® aan het juiste adres. Onze terrasplanken hebben een uiterst onderhoudsvriendelijk karakter en gaan vele jaren mee zonder kwaliteitsverlies. Composiet terrasvloeren van Trex® bestaan ook nog eens bijna helemaal uit gerecycled materiaal. Als u meer wilt weten over de vele voordelen van een Trex® composiet buitenvloer bij u in Utrecht, lees dan verder of neem contact met ons op.

terrasvloeren utrecht

Trex Composiet Terrasvloeren: vriendelijk in onderhoud en voor het milieu

De composiet vlonders van Trex® zijn, zoals de naam al doet vermoeden, gemaakt van composiet. Dit kunt u beschouwen als een combinatie van hout en kunststoffen. Daardoor worden de goede eigenschappen van deze beide elementen verenigd: het fraaie uiterlijk van hout en de onderhoudsvriendelijkheid van kunststof. Wij zijn zo overtuigd van deze combinatie dat wij er maar liefst 25 jaar garantie op bieden. U zult dus gegarandeerd lang van uw terras in Utrecht kunnen genieten. 95% van onze vlonderplanken bestaat bovendien uit innovatief gerecycled materiaal. Voor onze planken is dan ook nog nooit een boom gekapt, mogen wij met enige trots vaststellen. Wanneer u kiest voor onze aluminium balkdragers en profielen, dan maakt u uw terrasconstructie compleet.

Andere voordelen van vlonderplanken van Trex

Terrasvloeren van Trex® vormen zoals beschreven een milieubewuste keuze en vergen nauwelijks onderhoud. Maar er zijn nog veel meer voordelen om te kiezen voor een Trex® composiet terras in Utrecht. Onze planken zijn zo samengesteld dat deze beschermd zijn tegen kromtrekken, beschimmeling en rotting. Ook zijn ze slipbestendig, zelfs wanneer ze zijn natgeregend. Bij ‘normale’ houten planken heeft u deze voordelen niet. En wist u dat u bij ons kunt kiezen uit een aantal prachtige kleurmotieven?

Utrecht

Denk daarbij aan Havana Gold, Spiced Rum, Tiki Torch en Island Mist. Wanneer u bij Trex bestelt, heeft u uw producten bovendien snel in huis. Alles is bij ons voorradig en dus snel bij u in Utrecht aanwezig.

Neem contact op voor uw Trex composiet buitenvloer in Utrecht

Bent u overtuigd van uw keuze voor een Trex® composiet terras voor uw woning of bedrijfspand in Utrecht? Of wilt u toch nog wat meer informatie ontvangen? Bel dan naar 0314-632285, mail naar trex@caprea.eu of vul het contactformulier in op onze website. Wanneer u contact met ons opneemt zullen we u van het beste advies voorzien, toegespitst op uw situatie in Utrecht.

+31 (0) 314-632285
Back To Top