skip to Main Content
Hoogwaardig Duurzaam Onderhoudsvriendelijk Milieuvriendelijk

Trex, dé deskundige in terrasvloeren

Wanneer u interesse heeft in het aanleggen van een nieuw terras, bekijk dan eens onze Trex composiet vlonders. Trex is de specialist als het gaat om kwalitatief uitstekende terrasvloeren, die u kunt completeren met onze aluminium terrasondersteuningen. Dankzij de vernuftige samenstelling van de vlonders gaan deze vele jaren mee, zonder dat deze veel onderhoud vergen. Door te kiezen voor Trex composiet vlonders zou u bovendien een milieubewuste keuze maken. Wilt u meer weten? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Hoge kwaliteit, vriendelijk in onderhoud en voor milieu

Door onze expertise en werkwijze is topkwaliteit onze standaard. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten bieden wij hierop maar liefst 25 jaar garantie. Onze Trex composiet vlonders bestaan namelijk niet alleen uit hout, maar ook uit kunststof. Zo kunt u tegelijkertijd genieten van de fraaiheid van hout en van de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van kunststof. Samen vormen deze elementen composiet. Door deze samenstelling blijven onze terrasvloeren zeer lang in de oorspronkelijke kwaliteit. Verder mogen wij met trots vermelden dat onze vlonders voor 95% bestaan uit gerecyclede materialen. Voor producten van Trex is zelfs nog geen enkele boom gekapt.

trex composiet terrasvlonders

trex composiet terrasvlonders

Meer voordelen bij Trex

Behalve de unieke milieuvriendelijkheid en kwaliteit zijn er nog meer voordelen waardoor u kiest voor een terrasvloer van Trex. Composiet terrassen bieden namelijk protectie tegen schimmel, rotting en kromtrekkende planken. Daarnaast wordt gladheid bij bijvoorbeeld regen voorkomen door een antislipmiddel. Bij vlonders van ‘normaal’ hout geniet u niet van deze voordelen. U kiest Trex composiet vlonders in uw favoriete kleurstelling. Fraaie mogelijkheden zijn Havana Gold, Spiced Rum, Tiki Torch en Island Mist. Maak uw terrasconstructie vervolgens compleet door gebruik te maken van onze aluminium balkdragers en profielen. Bestelde producten zullen niet lang op zich laten wachten, want alle onderdelen zijn bij ons voorradig.

Neem contact op voor uw Trex composiet vlonders

Heeft u belangstelling voor een gloednieuwe terrasvloer van Trex? Of wenst u nog meer informatie te ontvangen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via 0314-632285, per e-mail via trex@caprea.eu of door een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website. Wij kijken er naar uit u persoonlijk te adviseren en om uw woning of bedrijfspand te voorzien van prachtige en toekomstbestendige Trex composiet vlonders.

+31 (0) 314-632285
Back To Top