skip to Main Content
Hoogwaardig Duurzaam Onderhoudsvriendelijk Milieuvriendelijk

Trex: dé specialist in hoogwaardige vlonderplanken voor uw terras

Als u van plan bent een nieuw terras aan te leggen voor uw woning of bedrijfspand, dan moet u de Trex composiet vlonderplanken zeker eens gezien hebben. Trex is al een aantal jaren de specialist als het gaat om het produceren en importeren van terrasonderdelen. Het gaat daarbij om aluminium terrasondersteuningen en uiteraard om de vlonderplanken, die gemaakt zijn van composiet. Door een slimme samenstelling gaan deze planken vele jaren mee terwijl deze voor u nauwelijks tijd kosten aan onderhoud. Kiest u voor Trex composiet vlonderplanken? Dan is ook het milieu blij met u. Lees verder om te weten waarom of neem contact met ons op.

Kies Trex als u geeft om kwaliteit en milieu

Bij Trex hebben wij veel ervaring en deskundigheid in huis. Daardoor slagen wij er in vlonderplanken te produceren met voor 95% gerecyclede materialen. Wij hebben dan ook nog nooit een boom hoeven laten kappen voor onze terrassen. Zoals beschreven zijn onze vlonders gemaakt van composiet. Dit kunt u zien als een mengsel van hout en kunststof. Bij Trex geniet u daarom niet alleen van het fraaie uiterlijk van hout, maar ook van het onderhoudsvriendelijke kunststof. Dat wij alleen topkwaliteit leveren komt verder tot uiting in het feit dat wij maar liefst 25 jaar garantie bieden op al onze producten. Daadwerkelijk blijven Trex composiet vlonderplanken extreem lang in hun oorspronkelijke topconditie.

trex composiet terras

trex composiet terras

Voordelen van vlonderplanken bij Trex

Kwaliteit, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn goede redenen om te kiezen voor vlonderplanken van Trex. Maar wist u dat onze composiet terrasplanken ook bestand zijn tegen schimmel, rotting, kromtrekkende planken, slipgevaar en algemene slijtage? Dit zijn allemaal voordelen van composiet die u bij houten planken niet heeft. Vlonderplanken bij Trex zijn daarbij verkrijgbaar in een aantal sublieme kleurstijlen. Bekijk in dat kader eens de mogelijkheden Havana Gold, Spiced Rum, Tiki Torch en Island Mist. Completeer tenslotte uw terrasconstructie door gebruik te maken van Trex aluminium balkdragers en profielen. Alles is bij ons op voorraad, dus nadat u iets bestelt zult u het snel thuis ontvangen.

Interesse of meer info over TREX vlonderplanken? Neem contact op

Bent u ervan overtuigd dat Trex composiet vlonderplanken de juiste keuze vormen voor uw nieuwe terras? Of zou u nog wat meer informatie willen ontvangen? Wij komen graag met u in contact. Telefonisch zijn wij te bereiken via 0314-632285 en per e-mail via trex@caprea.eu. U kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op onze website. Wij adviseren u graag verder en kijken er naar uit uw woning of bedrijfspand te voorzien van gloednieuwe Trex composiet vlonderplanken.

+31 (0) 314-632285
Back To Top