skip to Main Content
Hoogwaardig Duurzaam Onderhoudsvriendelijk Milieuvriendelijk

Trex, specialist in terrasvloeren

Kent u de Trex composiet terrasvloeren al? Indien u overweegt een nieuw terras aan te leggen bij uw woning of bedrijfspand, bestudeer dan eens ons aanbod. Trex is producent en importeur van kwalitatief uitstekende terrasonderdelen. Onze producten hebben een zeer lange levensduur en toch geniet u van weinig onderhoudswerkzaamheden. Dit komt doordat onze vlonderplanken op een speciale manier zijn samengesteld, waarbij ook nog eens is gedacht aan het milieu. Met een aluminium terrasondersteuning van Trex maakt u uw terras tenslotte compleet. Neem contact met ons op of lees hieronder meer informatie over de voordelen van Trex composiet terrasvloeren.

Kwaliteit, duurzaam en milieuvriendelijk

Bij Trex vinden wij één ding veruit het belangrijkst en dat is kwaliteit. Wij zijn van mening dat onze producten duurzaam moeten zijn en dus een lange levensduur moeten hebben. Om aan te tonen dat wij hierop inzetten bieden wij maar liefst 25 jaar garantie op al onze producten. Trex composiet terrasvloeren blijven zo lang zo goed als nieuw, omdat de vlonderplanken zijn gemaakt van een mengsel van kunststof en hout. Door de kunststoffen zijn onverwoestbaarheid én onderhoudsvriendelijkheid toegevoegd. Tegelijkertijd profiteert u van het fraaie houtuiterlijk. Over onze terrasplanken kunnen wij daarnaast vermelden dat 95% van het gebruikte materiaal gerecycled is. U zult dan ook van uw Trex composiet terrasvloer kunnen genieten in de wetenschap dat daarvoor geen enkele boom is gekapt.

trex composiet terrasvloeren

trex composiet terrasvloeren

Andere voordelen van Trex composiet terrasvloeren

Zoals gezegd biedt Trex kwaliteit en duurzaamheid. Hieraan hoeft u weinig onderhoud te verrichten. Daarnaast zijn onze terrasplanken beschermd tegen schimmel, rotting, gladheid (antislip) en kromtrekking. Bij ‘normale’ houten planken heeft u deze voordelen niet. Een terrasvloerconstructie kan daarbij gecompleteerd worden met onze hoogwaardige aluminium balkdragers en profielen.U kunt uw terrasvloer bij Trex kiezen in één van onze prachtige kleurstellingen: Havana Gold, Spiced Rum, Tiki Torch of Island Mist. Wanneer u bij ons bestelt, kunt u erop rekenen dat u uw producten snel in huis heeft. Alles is bij ons namelijk op voorraad.

Interesse? Neem contact op

Is een terras van Trex inderdaad wat u wilt voor uw woning of bedrijfspand? Of heeft u interesse, maar wilt u nog meer informatie? Neem dan contact met ons op via 0314-632285. Ook per e-mail (trex@caprea.eu) en via het contactformulier op onze website zijn wij bereikbaar. Wij voorzien u graag van het juiste advies omtrent uw aanschaf van fraaie en toekomstbestendige Trex composiet terrasvloeren.

+31 (0) 314-632285
Back To Top