skip to Main Content
Hoogwaardig Duurzaam Onderhoudsvriendelijk Milieuvriendelijk

Kies Trex, dé specialist in terrasvloeren

Wanneer u overweegt een nieuw terras aan te leggen bij uw woning of bedrijfspand, dan zou u onze Trex composiet terrasplanken eens moeten bekijken. Bij Trex zijn wij specialist in het produceren en importeren van kwalitatief hoogwaardige vlonderplanken en aluminium terrasondersteuningen. Door de geraffineerde samenstelling hebben onze producten een heel lange levensduur en vergen deze weinig onderhoud. Bovendien geven wij om het milieu en handelen wij daar ook naar. Lees hieronder meer over de voordelen van Trex composiet terrasplanken. Bestudeer ons aanbod of neem contact met ons op.

Trex gaat voor kwaliteit en duurzaamheid

Uit alles blijkt dat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat. Onze vlonderplanken zijn gemaakt van een soort mix van hout en kunststoffen. Samen vormen deze elementen composiet. Het voordeel hiervan is dat u geniet van weinig onderhoudswerkzaamheden dankzij het kunststof en het fraaie uiterlijk door de houtvezels. Trex composiet terrasplanken blijven uiterst lang zo goed als nieuw. Daarom deinzen wij er niet voor terug om 25 jaar garantie te bieden op al onze producten. Daarnaast mogen wij vermelden dat maar liefst 95% van onze terrasplanken afkomstig is van gerecyclede materialen. Van een terrasvloer van Trex kunt u dan ook zonder wroeging genieten, namelijk in de wetenschap dat hiervoor nooit een boom is gekapt.

trex composiet terrasplanken

trex composiet terrasplanken

Meer voordelen met Trex composiet terrasplanken

Naast de kwaliteit, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid biedt Trex nog meer voordelen ten opzichte van andere terrasaanbieders. Zo zijn onze composiet terrasvloeren beschermd tegen rotten, schimmel en kromtrekken. Door de antisliplaag wordt bovendien gladheid voorkomen. Bij vlonderplanken van puur hout zijn deze voordelen veel moeilijker te bewerkstelligen. Een terrasvloerconstructie kunt u bij Trex vervolledigen met behulp van onze uitstekende aluminium balkdragers en profielen. Bij Trex kiest u uw terrasplanken in één van de volgende kleurmotieven: Havana Gold, Spiced Rum, Tiki Torch of Island Mist. Bestelde onderdelen zullen snel bij u geleverd worden, want wij hebben alle producten altijd op voorraad.

Neem contact op voor uw bestelling of meer informatie

Wilt u inderdaad een terrasvloer van Trex aanschaffen voor uw woning of bedrijfspand? Of wilt u eerst nog meer informatie ontvangen over onze producten? In alle gevallen kunt u contact met ons opnemen via 0314-632285. U kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op onze website of een e-mail sturen naar trex@caprea.eu. Graag adviseren wij u persoonlijk over uw mogelijke aanschaf van onze Trex composiet terrasplanken.

+31 (0) 314-632285
Back To Top