skip to Main Content
Hoogwaardig Duurzaam Onderhoudsvriendelijk Milieuvriendelijk

Kies Trex voor het beste composiet terras

Heeft u een woning of bedrijfspand en wilt u deze voorzien van een Trex composiet terras? Een goede keuze want Trex produceert en importeert de beste terrasonderdelen. Deze zijn uiterst onderhoudsvriendelijk en genieten een zeer lange levensduur. Dit komt door de unieke samenstelling van de terrasplanken, die ook nog eens bestaan uit vrijwel louter gerecycled materiaal. Een aluminium terrasondersteuning van Trex zou uw terras vervolgens compleet maken. Lees verder voor meer specifieke informatie over de voordelen van een Trex composiet terras of neem contact met ons op.

Trex, specialist in kwaliteit en duurzaamheid

Bij Trex staat kwaliteit altijd op de eerste plaats. Wat er ook gebeurt, de kwaliteit blijft bij ons gewaarborgd. Een Trex composiet terras is gefabriceerd van zowel houtvezels als kunststoffen. Samen vormen deze elementen composiet. Dit mengsel heeft als voordeel dat u tegelijkertijd profiteert van de fraaie uiterlijke kenmerken van hout én van de degelijkheid en onderhoudsvriendelijkheid van kunststof. De terrasvloerconstructie is daarbij te completeren met onze aluminium balkdragers. Om nog eens te benadrukken dat wij geloven in de kwaliteit van onze producten, bieden wij hierop een garantie van maar liefst 25 jaar. Met andere woorden: u zult extreem lang van de oorspronkelijke kwaliteit van uw terrasvloer kunnen genieten. Daarnaast kunnen wij met trots melden dat 95% van het materiaal van onze vlonderplanken is gerecycled. Hiervoor is zelfs nog nooit een enkele boom gekapt.

trex composiet terras

trex composiet terras

Meer voordelen van een Trex composiet terras

Met een terrasvloer van Trex kiest u voor kwaliteit, hoeft u weinig onderhoud te verrichten en maakt u de groenste keuze. Maar er zijn nog meer redenen om te kiezen voor een Trex composiet terras. Onze vlonders zijn namelijk beschermd tegen schimmel, rotting en kromtrekken. Bovendien zijn ze voorzien van een antisliplaag. Deze voordelen zijn bij terrasplanken van puur hout lastiger te realiseren. U kunt uw planken kiezen in fraaie kleurstijlen zoals Havana Gold, Spiced Rum, Tiki Torch en Island Mist. Uw bestelde producten zullen tenslotte snel bij u worden geleverd, want bij ons zijn alle producten voorradig.

Neem contact met ons op

Bent u ervan overtuigd dat een terrasvloer van Trex de juiste keuze is? Of wilt u meer informatie ontvangen over één van onze producten? U kunt altijd contact met ons opnemen via trex@caprea.eu of via het contactformulier op onze website. Bellen kan ook: 0314-632285. Wij kijken er naar uit om u te mogen helpen aan een gloednieuw Trex composiet terras.

+31 (0) 314-632285
Back To Top