skip to Main Content
Hoogwaardig Duurzaam Onderhoudsvriendelijk Milieuvriendelijk

Trex: uw vakman voor kwaliteitsterrassen

Mocht u van plan zijn een nieuw terras te plaatsen voor uw woning of bedrijfspand, bekijk dan eens de Trex composiet buitenvloeren. Onze terrassen zijn van topkwaliteit en uniek in hun onderhoudsvriendelijkheid. Bovendien geven wij om het milieu en handelen wij daar ook daadwerkelijk naar. Onze vlonderplanken zijn op een vernuftige manier samengesteld. Samen met aluminium terrasondersteuningen zorgt u voor een volledige terrasconstructie. Lees verder om meer te weten te komen over Trex composiet buitenvloeren of neem contact met ons op.

Milieuvriendelijk, gunstig in onderhoud en hoogwaardige kwaliteit

Waarom zijn de producten van Trex eigenlijk van zo’n hoge kwaliteit? Voor onze vlonderplanken geldt dat deze zijn gemaakt van composiet. Dit kunt u beschouwen als een mengsel van hout en kunststof. Kunststof is nagenoeg onverwoestbaar en staat bekend om het feit dat het nauwelijks onderhoud vergt. Tegelijkertijd profiteert u toch van de schoonheid van het houten uiterlijk. Op deze en alle andere producten van Trex zit maar liefst 25 jaar garantie. Daarmee tonen wij aan dat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze Trex composiet buitenvloeren. Mocht u een terras van Trex kiezen, dan zou u ook het milieu een dienst bewijzen. Wij verzekeren u dat voor onze terrasplanken nog nooit een boom is gekapt. Liefst 95% van onze vlonders bestaat uit gerecyclede materialen. Bovendien zijn wij nog steeds continu bezig om onze producten nóg verder te innoveren.

trex composiet buitenvloeren

trex composiet buitenvloeren

Andere voordelen van Trex composiet buitenvloeren

De topkwaliteit en de aandacht aan duurzaamheid en milieubewustzijn zijn al belangrijke redenen om voor een terrasvloer van Trex te kiezen. Andere voordelen van Trex terrasplanken zijn dat deze protectie genieten tegen zaken als schimmel, rotting, versplintering en slipgevaar. Bij ‘normale’ houten planken heeft u deze voordelen niet. Als u voor een Trex vlonderterras gaat, dan heeft u de keuze uit een aantal magnifieke kleurmotieven en -combinaties, bijvoorbeeld Havana Gold, Spiced Rum, Tiki Torch en Island Mist. Zorg ervoor dat uw terrasconstructie tenslotte compleet is met behulp van de nodige aluminium balkdragers en profielen. Alle producten zijn bij ons op voorraad, dus na het bestellen heeft u het snel in huis.

Neem contact met ons op

Is een Trex terras inderdaad wat u wilt als buitenvloer voor bij uw woning of bedrijfspand? In dat geval, maar ook als u nog wat meer informatie zou willen ontvangen, kunt u contact met ons opnemen. Bel ons via 0314-632285, mail naar trex@caprea.eu of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Wij begeleiden u vervolgens graag richting het eindresultaat: een van de prachtige Trex composiet buitenvloeren bij uw woning of bedrijf.

+31 (0) 314-632285
Back To Top