skip to Main Content
Hoogwaardig Duurzaam Onderhoudsvriendelijk Milieuvriendelijk

Een composiet terrasvloer in ‘s Hertogenbosch aanschaffen?

Wenst u in ’s Hertogenbosch een composiet terrasvloer aan te schaffen? Bij Trex vindt u kwalitatief goede en duurzame vlonderplanken. Wat onze composiet terrasplanken zo goed maakt? De vloeren zijn op een unieke wijze samengesteld en daardoor duurzaam in gebruik.
Ons composiet terras heeft dan ook een lange levensduur. Onze Trex composiet terrasvloer bestaat geheel uit recyclebaar materiaal. Hierdoor draagt u ook bij aan een beter milieu. Door ook voor aluminium terras ondersteuning te kiezen, hebben uw composiet planken extra steun. Wenst u meer te weten te komen over onze vele voordelen? Benader ons dan snel vanuit ‘s Hertogenbosch en laat u adviseren.

terrasvloeren

Duurzame composiet terrasplanken in ‘s Hertogenbosch

Trex biedt u vlonderplanken in ‘s Hertogenbosch van de beste kwaliteit. Onze terrasplanken zijn geheel gemaakt van composiet. Dit betreft een mengsel van houtvezels en kunststoffen. Kunststof is goed te onderhouden en de combinatie met hout zorgt voor een mooi aanzicht van uw Trex composiet terras. Maak ook gebruik van ons Trex beveiligingssysteem, dat aluminium balkdragers en profielen bevat. Op al onze composiet terrasplanken krijgt u een garantie van maar liefst 25 jaar. Dit omdat wij veel waarde hechten aan hoogwaardige kwaliteit. Tevens zetten wij ons graag in voor een beter milieu. Onze producten zijn voor 95% van recyclebaar materiaal gemaakt. Er wordt dan ook geen enkele boom gekapt voor onze Trex composiet planken.

Daarom profiteert u van Trex vlonderplanken

Kiest u vanuit ‘s Hertogenbosch voor onze Trex vlonderplanken, dan kiest u ook voor een leefbaar milieu en gemakkelijk onderhoud. Waarom u nog meer voor Trex kiest? Het Trex composiet terras beschermt tegen schimmel, zal niet kromtrekken en is tevens slipbestendig. Dit zult u bij normale houten vloeren niet gauw vinden. Maak de keuze uit een
Tiki Torch terrasvloer, Spiced Rum terrasvloer, Havana Gold terrasvloer of een Island Mist terrasvloer.

's Hertogenbosch

Naar welke vlonderplanken gaat uw interesse uit? Vertel ons vanuit ‘s Hertogenbosch wat u wenst voor uw ideale composiet terrasvloer.

Bestel vandaag nog uw composiet planken vanuit ‘s Hertogenbosch

Behoeft u een composiet terras en wilt u deze voor uw bedrijf of woning bestellen bij Trex? Of wenst u meer te weten over onze producten? Neem dan direct contact met ons op. Stuur een e-mail naar trex@caprea.eu, bel 0314-632285 of laat een bericht achter via ons contactformulier.
Laat ons uw composiet planken leveren in ‘s Hertogenbosch.

+31 (0) 314-632285
Back To Top