skip to Main Content
Hoogwaardig Duurzaam Onderhoudsvriendelijk Milieuvriendelijk

Trex levert de beste vlonderplanken in Rotterdam

Wilt u een nieuw terras aanleggen bij uw woning of bedrijfspand in Rotterdam? Trex® importeert en levert de beste composiet vlonderplanken. Door de samenstelling van de planken hebben deze een uiterst lange levensduur en zijn deze bovendien zeer onderhoudsvriendelijk. Daarbij zijn wij trots te vermelden dat composiet terrasvloeren van Trex® bijna volledig bestaan uit gerecycled materiaal. Wilt u de constructie helemaal afmaken? Denk dan aan onze aluminium terrasondersteuning. Lees verder over de voordelen van de composiet terrasvloeren van Trex®. Neem contact met ons op en wellicht heeft u in Rotterdam binnenkort een nieuw en toekomstbestendig terras.

terrasvloeren rotterdam

Trex: de beste én duurzaamste keuze voor terrassen

In de eerste plaats draait bij Trex® alles om kwaliteit. Onze vlonderplanken zijn gemaakt van composiet. Dat is een soort mix van kunststoffen en houtvezels. U profiteert dus tegelijkertijd van de onderhoudsvriendelijkheid van kunststof en het fraaie uiterlijk van hout. Om aan te tonen dat wij inzetten op kwaliteit, bieden wij op onze producten een garantie van maar liefst 25 jaar tegen materiële defecten bij huishoudelijk gebruik. Wij garanderen u dat doordat uw aangeschafte nieuwe Trex® composiet terrasvloeren in Rotterdam uiterst lang hun oorspronkelijke kwaliteit handhaven. U kunt daarnaast de constructie van uw terrasvloer completeren met een Trex® bevestigingssysteem, waarmee u gebruikmaakt van onze aluminium profielen en balkdragers. Tenslotte geven wij om onze planeet en daar handelen wij ook naar. 95% van al onze materialen is namelijk gerecycled. Met enige trots kunnen wij dan ook verklaren dat voor onze Trex® composiet planken zelfs nog nooit een boom is gekapt.

De vele voordelen Trex vlonderplanken

Zoals gezegd zijn de composiet vlonderplanken van Trex® zeer onderhoudsvriendelijk en maakt u met onze producten een milieubewuste keuze. Maar er zijn nog veel meer redenen om te kiezen voor een Trex® composiet terras voor uw woning of bedrijf in Rotterdam. Zo zijn onze terrasonderdelen slipbestendig en beschermd tegen rotten en schimmel. Bij puur houten terrasplanken zijn deze zaken lastiger te realiseren. U kunt bij Trex® kiezen uit vier fijne kleurmotieven, namelijk Havana Gold,

Rotterdam

Spiced Rum, Tiki Torch en Island Mist. Verder zijn onze composiet vlonderplanken snel in Rotterdam leverbaar, omdat deze bij ons altijd voorradig zijn.

Vlonderplanken in Rotterdam? Contacteer ons

Bent u overtuigd dat een Trex® composiet terras ideaal is voor uw woning of bedrijf in Rotterdam? Of wenst u meer informatie te ontvangen over onze producten? Neem dan contact met ons op. Telefonisch kan dat via 0314-632285, per e-mail via trex@caprea.eu en op onze website via het contactformulier. Wij kijken er naar uit u te mogen adviseren en natuurlijk om u van een prachtige nieuwe composiet terrasvloer te voorzien in Rotterdam.

+31 (0) 314-632285
Back To Top