skip to Main Content
Hoogwaardig Duurzaam Onderhoudsvriendelijk Milieuvriendelijk

Kies voor een Trex composiet terras in Nijmegen

Zou u voor uw woning of bedrijfspand in Nijmegen graag een nieuw terras willen dat lang meegaat en weinig onderhoud vergt? De kwalitatief uitstekende composiet terrassen van Trex® zijn dan de beste oplossing voor u. Onze vlonderplanken zijn door een slimme samenstelling zeer onderhoudsgunstig en bovendien erg milieuvriendelijk, want ze bestaan bijna helemaal uit gerecycled materiaal. Als u het geheel af wilt maken, dan kiest u voor een aluminium terrasondersteuning. Maar er zijn nog meer voordelen om te kiezen voor een terras van Trex® in Nijmegen. Neem contact op of lees verder om meer te weten te komen.

terrasvloeren nijmegen

Trex composiet terrasvloeren: groen en onderhoudsvriendelijk

Vlonderplanken van Trex® zijn gemaakt van kunststoffen en hout. Het mengsel van deze twee elementen vormt vervolgens composiet. Met composiet heeft u de voordelen van beiden. Zo geniet u tegelijkertijd van het fraaie uiterlijk van hout en van de onderhoudsvriendelijkheid van kunststof. Dat wij hiermee de keuze maken voor kwaliteit blijkt ook uit het feit dat wij liefst 25 jaar garantie bieden op onze producten. Uw nieuwe terras in Nijmegen zal dus zeer lang in een uitstekende staat zijn. Bovendien leveren wij onze bijdrage aan het milieu en tegen ontbossing, want 95% van onze Trex® composiet terrasplanken is gerecycled materiaal. Kiest u dan ook voor onze aluminium balkdragers en profielen, dan is uw terrasconstructie compleet.

Voordelen van Trex composiet vlonderplanken

De terrasvloeren van Trex® vormen hoogstwaarschijnlijk de meest milieubewuste keuze en ook bent u nauwelijks tijd kwijt aan onderhoud. Maar er zijn nog meer voordelen waardoor u er goed aan doet te kiezen voor een Trex® composiet buitenvloer in Nijmegen. Door de geraffineerde samenstelling zijn onze terrassen bestand tegen schimmel, rotting, kromtrekken én slippartijen. U heeft deze voordelen niet als u kiest voor planken van puur hout. Heeft u verder al gezien welke fraaie kleurmotieven wij leveren?

Nijmegen

Kies bij ons uit bijvoorbeeld Spiced Rum, Havana Gold, Tiki Torch en Island Mist. Onze producten zijn na bestelling bovendien snel bij u in Nijmegen, want alles is bij ons voorradig.

Bel ons voor uw Trex terrasvloer in Nijmegen

Bent u al overtuigd van uw keuze voor een Trex® composiet terras bij uw woning of bedrijfspand in Nijmegen? In dat geval, maar ook als u nog wat meer informatie zou willen ontvangen, treden wij graag met u in contact. Bel ons via 0314-632285, mail naar trex@caprea.eu of laat een bericht achter via het contactformulier op onze website. Wij voorzien u graag van advies op maat en wie weet maakt u binnenkort gebruik van een duurzaam en milieuvriendelijk composiet terras in Nijmegen.

+31 (0) 314-632285
Back To Top