skip to Main Content
Hoogwaardig Duurzaam Onderhoudsvriendelijk Milieuvriendelijk

Voor uw nieuwe composiet terras in Leiden

Wilt u een nieuwe terrasvloer van uitstekende kwaliteit in Leiden aanschaffen? Ga voor een duurzaam composiet terras van Trex®. Ook voor uw aluminium terrasondersteuning bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden goed te onderhouden terrasplanken die jarenlang hun kwaliteit zullen behouden. En wist u dat de Trex® composiet terrasvloeren ook bijna geheel bestaan uit gerecycled materiaal? Lees snel meer over onze vele voordelen of neem direct contact op vanuit Leiden om onze composiet terrasplanken te bestellen.

terrasvloer leiden

Milieuvriendelijke Trex composiet terrasvloeren

Onze Trex® composietvlonders zijn gemaakt van composiet. Dit betreft een combinatie van kunststoffen en hout. Een fijne mix, gezien u profiteert van het houten uiterlijk en het onderhoudsvriendelijke kunststof materiaal. Omdat deze combinatie u enkel hoogwaardige kwaliteit biedt, geven wij u een garantie van 25 jaar op uw composiet terrasplanken. U bent ervan verzekerd dat u nog lang kunt genieten van uw composiet terrasvloer in Leiden.
Onze vlonderplanken zijn zeer milieuvriendelijk, omdat deze voor 95% uit gerecycled materiaal bestaan. Er is dan ook geen enkele boom gekapt voor onze terrasplanken.
Maak uw composiet terras compleet en schaf ook onze aluminium balkdragers en profielen aan vanuit Leiden!

Profiteer van het voordeel van onze Trex composiet terrasvloeren

De Trex® terrasvloeren zijn zeer milieuvriendelijk en behoeven weinig onderhoud. En dat zijn niet de enige redenen om voor een Trex® composiet terras in Leiden te kiezen. De combinatie van onze planken is dermate uniek dat zij bestand zijn tegen schimmel, rotten en kromtrekken. En wanneer het geregend heeft, zijn onze terrasplanken zeer slipbestendig. Bij normale houten planken komt dit niet voor. Wist u dat u bij ons de keuze heeft uit diverse composiet terrasvloeren?

Wat dacht u van een Havana Gold terrasvloer, Spiced Rum terrasvloer, Tiki Torch terrasvloer of een Island Mist terrasvloer? Plaatst u een bestelling bij Trex®, dan worden uw producten snel bij u in Leiden afgeleverd. Handig!

Schaf uw Trex composiet buitenvloer aan

Wilt u profiteren van de voordelen van ons Trex® composiet terras in Leiden? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Mail ons via trex@caprea.eu, bel 0314-632285 of vul het contactformulier in op onze website. Wanneer u contact met ons opneemt vanuit Leiden, staan wij graag voor u klaar om u een gedegen advies te geven!

+31 (0) 314-632285
Back To Top