skip to Main Content
Hoogwaardig Duurzaam Onderhoudsvriendelijk Milieuvriendelijk

Kies voor een composiet terrasvloer voor in Hilversum

Bent u in Hilversum op zoek naar een nieuwe composiet terrasvloer? Kom dan eens langs bij Trex®. In ons assortiment vindt u diverse composiet buitenvloeren. Wat deze composiet terrasplanken zo speciaal maakt is dat ze een lange levensduur tegemoet gaan. Zo zijn onze vloeren hoogwaardig, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en milieuvriendelijk. U heeft bij ons ook keuze uit vele luxe tropische kleuren. Wilt u uw terras optimaal beschermen? Kies voor een aluminium terras ondersteuning. Wilt u meer weten over de verschillende stijlen, eigenschappen en prijzen? Neem dan direct contact met ons op vanuit Hilversum.

terrasvloeren hilversum

Profiteer van alle voordelen van onze Trex vlonderplanken

Naast dat u in Hilversum profiteert van 25 jaar garantie, bieden de vlonderplanken van Trex® nog meer voordelen. Zo heeft u ook veel keuze uit diverse stijlen en merken. Voor elk type tuin bieden wij een gewenste stijl, kleur en afmeting. Ontdek ook onze andere voordelen:

  • Enige Trex® importeur/leverancier in Nederland en België
  • Kan terrasplanken leveren uit voorraad
  • Maximale duurzaamheid en onderhoudsgemak
  • Milieuvriendelijk: 95% gerecycled materiaal
  • Hoogwaardige bescherming en antislip
  • Laag in onderhoud

Heeft u al een gewenste Trex® Vlonderplanken in gedachte? Laat ons vandaag nog weten wat u wensen zijn, zodat wij een composiet terras voor in Hilversum kunnen samenstellen.

Geniet van een duurzaam terras in Hilversum

Bij Trex® vinden wij het belangrijk dat vlonderplanken zo lang mogelijk mee mee gaan. Vandaar dat onze planken uit hoogwaardig materiaal bestaan. Bovendien heeft ons materiaal een groot voordeel voor het milieu. Ons materiaal bestaat namelijk voor 95% uit gerecyclede materialen. Wilt u een terras met een natuurlijke uitstraling van hout? Dan is composiet ideaal vanwege het onderhoudsgemak en lange levensduur.

Hilversum

Door de combinatie van kunstoffen en houtvezels is uw vloer voortaan gemakkelijk te onderhouden. Bovendien gaat de kleur jarenlang mee en door het kunstof vervormen de planken niet. Een groot voordeel van onze service is dat u ook nog 25 jaar garantie krijgt. Geef uw wensen aan ons door voor uw composiet terras voor in Hilversum.

Neem direct contact op voor composiet planken voor in Hilversum

Heeft u interesse in een Trex® composiet terras voor uw woning of bedrijf in Hilversum? Of wenst u meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Bel ons via 0314-632285, stuur een e-mail naar trex@caprea.eu of laat een bericht achter via ons contactformulier. Wij voorzien u graag van composiet planken voor in Hilversum.

+31 (0) 314-632285
Back To Top