skip to Main Content
Hoogwaardig Duurzaam Onderhoudsvriendelijk Milieuvriendelijk
Trex Havana Gold Terrasvloer

TREX® Transcend Havana Gold Terrasplank

  • Breedte: 140 mm
  • Lengte: 3660/ 4880 mm
  • Hoogte: 25 mm
  • ca. 7 strekkende meter vlonderplank per vierkante meter

De #1 terrasplank voor uw tuin

De Transcend is de sterkste terrasplank in zijn soort, met een extreem sterke toplaag die zelfs geschikt is voor de zwaarste toepassingen, maar niet het onderhoud en de nadelen heeft van hout.

  • Duurzaam kunststof composiet
  • 95% gerecyclede materialen
  • Weerbestendig
  • Verkleurt niet vervaagt niet
  • Onderhoudsarm
  • 25 jaar garantie

De Havana Gold is een terrasplank met een mooie goudbruine tint die de natuurlijke uitstraling van een tropisch hardhout plank nabootst.

TREX Transcend Havana Gold Vlonderplank Terrasplank Terrasvloer

Meer info

Kies een terras van Trex voor kwaliteit en duurzaamheid

Wanneer u een nieuw terras voor uw woning of bedrijfspand wenst dat goed scoort op kwaliteit en degelijkheid, dan moet u de Trex® Havana Gold terrasplanken echt eens bekijken. Terrasplanken van Trex® zijn gemaakt van composiet en zijn daardoor geliefd om hun kwaliteit, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. Bovendien zijn onze planken uiterst milieuvriendelijk samengesteld. Wilt u uw terrasconstructie compleet maken? Kies dan een aluminium terrasondersteuning van Trex®. Lees verder of neem contact met ons op voor meer informatie.

Kwaliteit, duurzaam en milieuvriendelijk

Met enig gevoel van trots mogen wij melden dat voor de terrasplanken van Trex® nog nooit een boom is gekapt. Dit komt doordat 95% van de vlonderplanken afkomstig is van gerecycled materiaal. De Trex® Havana Gold terrasplanken zijn deels vervaardigd van kunststof en deels van hout. Deze elementen samen vormen composiet. De positieve kenmerken van beiden worden hiermee gecombineerd. Kunststof zorgt ervoor dat het product een lange levensduur heeft en weinig onderhoud vergt. De houtvezels veroorzaken vervolgens het fraaie uiterlijk. Wij geloven volledig in deze combinatie en de kwaliteit die hiermee geleverd wordt. Op onze Trex® Havana Gold terrasplanken krijgt u van ons een garantie van maar liefst 25 jaar.

Meer voordelen van terrassen van Trex

Naast de kwaliteit en duurzaamheid waarop wij hoog inzetten, zijn er nog veel meer redenen om te kiezen voor Trex® Havana Gold terrasplanken. Deze fraaie kleurstelling is beschikbaar in diverse lengtes, met en zonder groeven en in enkelkleurige aardetinten of met gemêleerde strepen. U kunt uw terras hiermee volledig naar eigen wens samenstellen. Onze composiet vlonderplanken bieden bovendien protectie tegen zaken als kromtrekken, schimmel, rotting, gladheid en algemene slijtage. ‘Normale’ houten terrasplanken hebben deze voordelen niet. Tenslotte kunt u de terrasconstructie vervolledigen door middel van aluminium balkdragers en profielen. Alle producten die u van Trex® bestelt, zullen snel bij u geleverd worden. Alles is bij ons immers op voorraad.

Contacteer ons voor uw Trex Havana Gold terrasplanken

Heeft u belangstelling voor deze terrasplanken van Trex® of voor één van onze andere producten? Of wenst u nog meer informatie te ontvangen? Wij staan u graag telefonisch te woord. Belt u daarvoor naar 0314-632285. U kunt ons ook een bericht sturen via het contactformulier op onze website of per e-mail naar trex@caprea.eu. Wij komen vervolgens zo snel mogelijk in actie om u van het beste advies te voorzien omtrent de Trex® Havana Gold terrasplanken.

+31 (0) 314-632285
Back To Top