skip to Main Content
Hoogwaardig Duurzaam Onderhoudsvriendelijk Milieuvriendelijk

Kies een Trex composiet terras voor uw woning in Gouda

Heeft u een woning of bedrijfspand in of nabij Gouda en zou u daar graag een nieuw terras willen aanleggen? Overweeg dan eens een Trex® composiet terras. Trex® is specialist in het produceren en importeren van eersteklas terrasplanken en onderdelen voor een aluminium terrasondersteuning. In alle opzichten gaan wij voor topkwaliteit, waardoor Trex® composiet vlonders zeer vriendelijk zijn in het onderhoud. Bovendien bestaan onze vlonderplanken bijna geheel uit gerecyclede materialen. Lees verder als u meer wilt leren over de voordelen van Trex® composiet buitenvloeren en neem contact op wanneer u dit bij u in Gouda wilt realiseren.

terrasvloeren gouda

Trex: dé duurzame keuze voor uw terras

Trex® composiet vlonders zijn, niet geheel verrassend, gemaakt van composiet. Dit is in wezen een mix tussen kunststof en hout. Dit heeft als grote voordeel dat u tegelijkertijd profiteert van het onderhoudsvriendelijke karakter van kunststof en van de fraaie uiterlijke kenmerken van hout. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij al onze producten hoog in het vaandel. Daarom geven wij u een garantie van 25 jaar op onze producten en is 95% van onze terrasplanken afkomstig van gerecyclede materialen. Wanneer u kiest voor een Trex® composiet buitenvloer voor uw woning in Gouda zult u daar zeer lang van kunnen genieten. En dat in de wetenschap dat er geen enkele boom voor is gekapt.

Meer voordelen van Trex composiet vlonderplanken

Behalve de gegarandeerde kwaliteit, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid zijn er nog andere redenen om te kiezen voor een Trex® composiet terrasvloer. Wanneer u uw woning in Gouda van een Trex® composiet terrasvloer voorziet, zult u merken dat schimmel, rotting, kromtrekkende planken en gladheid (bij bijvoorbeeld regen) niet zullen voorkomen. Met planken van puur hout heeft u al deze voordelen niet.

gouda

Bij Trex® kiest u daarnaast uit aluminium balkdragers en profielen van topkwaliteit. De vlonderplanken zijn bovendien verkrijgbaar in meerdere fraaie kleurmotieven. Denk daarbij aan Havana Gold, Spiced Rum, Tiki Torch en Island Mist. Wij hebben alle producten op voorraad, dus als u een bestelling plaatst, mag u het bestelde snel thuis in Gouda verwachten.

Neem contact op voor uw terrasvloer in Gouda

Bent u overtuigd en bestelt u een Trex® composiet buitenvloer voor uw woning in Gouda? Of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan contact op via 0314-632285. E-mail kan ook (trex@caprea.eu), of schrijf een bericht via het contactformulier op onze website. Wij kijken er naar uit u te voorzien van meer informatie en uiteindelijk van een fraai nieuw Trex® composiet vlonderterras bij u in Gouda.

+31 (0) 314-632285
Back To Top