skip to Main Content
Hoogwaardig Duurzaam Onderhoudsvriendelijk Milieuvriendelijk

Een composiet terras in Ede gewenst?

Wenst u een nieuw composiet terras voor uw woning of bedrijfspand in Ede? Kies voor de hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid van Trex®. Wij bieden u de ideale oplossing indien u naar composiet terrassen zoekt die lang meegaan. Doordat onze vlonderplanken op een geheel eigen wijze zijn samengesteld, profiteert u van een goed te onderhouden product dat tevens milieuvriendelijk is. Onze composiet terrasplanken bestaan voor 95% uit gerecycled materiaal. Wenst u extra bescherming voor uw terras? Kies dan voor onze aluminium terras ondersteuning. Een Trex® composiet terras biedt u echter nog meer voordelen. Neem contact op vanuit Ede en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

terrasvloeren ede

Duurzame Trex composietvloeren in Ede

Onze unieke Trex® vlonderplanken zijn gemaakt van kunststoffen en hout. De combinatie van deze twee materialen maken samen composiet. Dit brengt u veel voordelen. Kunststof is namelijk zeer makkelijk te onderhouden en het houten materiaal geeft uw Trex® composietplanken een bijzondere uitstraling. Wij hechten veel waarde aan hoogwaardige kwaliteit, wat blijkt uit onze keuze u maar liefst een garantie van 25 jaar te geven op uw aankopen. Uw Trex® composiet terras in Ede zal door haar duurzame materiaal nog lang meegaan. Daarbij denken wij ook aan het milieu. Onze Trex® composiet planken bestaan voor 95% uit gerecycled materiaal. Maak uw composietvloeren compleet door ook te kiezen voor onze aluminium balkdragers en profielen vanuit Ede.

Ontdek het voordeel van Trex composiet vlonderplanken

Trex® terrasvloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk en hiermee maakt u in Ede ook een milieubewuste keuze. Andere voordelen om een Trex® composiet buitenvloer te kiezen betreffen de unieke samenstelling van het materiaal. Onze terrassen zijn bestand tegen schimmel en houtrot. Ook zult u hier geen slipgevaar ondervinden. Heeft u al een kijkje genomen in onze collectie? Maak uw keuze uit onder andere Spiced Rum, Havana Gold, Tiki Torch en Island Mist. Plaatst u een bestelling? Dan kunt u deze snel in Ede verwachten.

ede

Neem contact op voor uw unieke composiet terrasvloer

Denkt u dat een Trex® composiet terras in Ede de juiste keuze voor u is? Neem dan gerust contact met ons op. Ook wanneer u andere vragen heeft omtrent onze producten en diensten. Mail ons via trex@caprea.eu of bel 0314-632285, of laat een bericht achter via het contactformulier op onze website. Wij geven u graag een gedegen advies omtrent uw Trex composietterras in Ede.

+31 (0) 314-632285
Back To Top