skip to Main Content
Hoogwaardig Duurzaam Onderhoudsvriendelijk Milieuvriendelijk

Ga voor een Trex composiet terras in Dordrecht

Wenst u een nieuw terras aan te leggen in Dordrecht? Trex® biedt u composiet terrasvloeren van uitstekende kwaliteit. Wij zijn uw specialist in de productie van terrasplanken en leveren eveneens aluminium terrasondersteuning. Uitmuntende kwaliteit en service, dat is waar wij voor staan. Onze producten zijn zeer onderhoudsvriendelijk. En wist u dat onze vlonderplanken voor 95% uit recyclebaar materiaal bestaan? Lees verder en ontdek meer over onze Trex® composiet buitenvloeren of neem direct contact op vanuit Dordrecht, indien u onze terrasplanken wilt bestellen!

terrasvloer dordrecht

Onze Trex composietvloeren bieden nog veel meer voordeel

Behalve dat wij u uitmuntende kwaliteit garanderen en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan, zijn onze producten ook uiterst onderhoudsvriendelijk. Maar er zijn ook tal van andere redenen om voor een Trex® composietvloer te kiezen. Zo beschermen onze terrasplanken tegen schimmel, houtrot en trekken deze niet snel krom. Ook zijn onze composietvloeren voorzien van antislip. Dit ziet u normaliter niet bij andere houten vloeren.
Maak ook de keuze voor aluminium balkdragers voor extra bescherming. Onze vlonderplanken zijn te bestellen in diverse modellen. Denk aan een Havana Gold terrasvloer, Spiced Rum terrasvloer, Tiki Torch terrasvloer of een Island Mist terrasvloer. Bestelt u een composiet terrasvloer bij ons, dan zal u deze snel in Dordrecht ontvangen.

25 jaar garantie op onze terrasplanken in Dordrecht

Onze Trex® composiet vlonderplanken bestaan uit composiet. Dit betreft een combinatie van hout en kunststof. Dit materiaal is gemakkelijk te onderhouden en garandeert u topkwaliteit. Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en bieden u terrasplanken van hoogstaande kwaliteit. Daarom geven wij u ook een garantie van 25 jaar op onze composiet terrasvloeren. Onze terrasplanken bestaan uit gerecycled materiaal. U draagt hiermee bij aan een beter milieu.

Dordrecht

Wanneer u voor een Trex® composiet buitenvloer kiest in Dordrecht, bent u er zeker van dat er geen enkele boom voor uw terrasplanken is gekapt.

Bestel uw nieuwe composiet terrasvloer in Dordrecht

Denkt u dat een Trex® composiet buitenvloer wel iets voor uw woning in Dordrecht is? Wacht dan niet langer en plaats vandaag nog uw bestelling. Heeft u vragen over onze producten?
Neem dan contact met ons op. Mail via trex@caprea.eu, bel 0314-632285 of stuur een bericht via het contactformulier op onze website. Wij hopen uw Trex® composiet terras gauw in Dordrecht te mogen leveren!

+31 (0) 314-632285
Back To Top