skip to Main Content
Hoogwaardig Duurzaam Onderhoudsvriendelijk Milieuvriendelijk

Trex composiet terras, de beste terrassen in Doetinchem

Bent u woonachtig in Doetinchem of heeft u daar een bedrijfspand? En zou u graag een nieuw terras willen van topkwaliteit? Bekijk eens het aanbod van Trex®. Wij zijn specialist in het vervaardigen en importeren van kwalitatief uitstekende terrassen. Onze
composiet vlonderplanken zijn zodanig samengesteld dat deze nauwelijks onderhoud vergen en toch een zeer lange levensduur hebben. Terrasplanken van Trex® vormen bovendien de milieuvriendelijkste keuze, want 95% van het gebruikte materiaal is gerecycled. Wilt u een volledige terrasconstructie, kies dan voor een aluminium terrasondersteuning. Neem contact met ons op of lees meer waarom Trex® composiet terrasvloeren een goede keuze is voor uw woning in Doetinchem.

terrasvloer doetinchem

Kies duurzame terrasplanken van Trex

Trex® vlonderplanken zijn uniek omdat deze zijn vervaardigd van composiet, wat een mix is tussen houtvezels en kunststof. Dit levert voor de gebruiker het grote voordeel op dat hij profiteert van de fraaie uiterlijke kenmerken van hout en de onderhoudsvriendelijkheid van kunststof. Het mag duidelijk zijn dat wij grote waarde hechten aan kwaliteit en duurzaamheid en om dat luister bij te zetten bieden wij maar liefst 25 jaar garantie op onze producten. Dat u zeer lang kunt genieten van een Trex® composiet buitenvloer in Doetinchem staat daarmee vast. Wat wij daarnaast belangrijk vinden is het milieu, wat wij bewijzen doordat 95% van al onze vlonderplanken van gerecycled materiaal komt.

Trex composiet vlonderplanken en de vele voordelen

Naast de duurzaamheid en het milieubewustzijn biedt Trex® composiet terrasvloeren nog veel meer voordelen. Als u kiest voor onze terrasplanken voor uw woning in Doetinchem, dan heeft u een terras dat dankzij de unieke samenstelling is beschermd tegen zaken als schimmel, rotting en kromtrekkende planken. Dankzij de antisliplaag zijn ook glijpartijen uitgesloten. Deze voordelen heeft u niet als u kiest voor terrasplanken van puur hout. Verder kunt u kiezen voor aluminium balkdragers en profielen van hoge kwaliteit,

Doetinchem

voor de completering van de terrasconstructie. Qua kleurstijlen kunt u kiezen uit de prachtige motieven Havana Gold, Spiced Rum, Tiki Torch en Island Mist. Na uw bestelling wordt alles snel bij u in Doetinchem geleverd, want wij hebben alle producten op voorraad.

Interesse in een Trex terrasvloer in Doetinchem? Bel ons

Wilt u een kwalitatief topterras van Trex® bij uw woning of bedrijfspand in Doetinchem? Of zou u nog meer informatie of advies willen? In alle gevallen kunt u contact met ons opnemen: telefonisch via 0314-632285, per e-mail met trex@caprea.eu of door het achterlaten van een bericht via het contactformulier op onze website. Wij kijken er naar uit u persoonlijk te adviseren en natuurlijk uw woning in Doetinchem te voorzien van een prachtig nieuw Trex® composiet terras.

+31 (0) 314-632285
Back To Top