skip to Main Content
Hoogwaardig Duurzaam Onderhoudsvriendelijk Milieuvriendelijk

Behoeft u een composiet terrasvloer in Deventer?

Heeft u een composiet terrasvloer nodig voor uw woning in Deventer? Schakel Trex® in voor al uw vlonderplanken. Wij leveren hoogwaardige kwaliteit en hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Wij hebben onze vloeren op unieke wijze samengesteld, wat deze vrij duurzaam in gebruik maakt. Dat is het speciale aan onze composiet terrasplanken. Onze composiet terrasvloer heeft een lange levensduur en is gemaakt van geheel recyclebaar materiaal. Goed voor het milieu, goed voor uw portemonnee. Bestel ook onze aluminium terras ondersteuning en voorzie uw composiet planken van extra steun. Meer weten over onze voordelen? Bel onze adviseur vanuit Deventer voor meer informatie!

terrasvloer deventer

Dit staat u te wachten bij Trex

Denkt u dat onze Trex® vlonderplanken geschikt zijn voor uw woning in Deventer? Met ons composiet terras draagt u bij aan een beter milieu en maakt u de keuze voor materiaal dat gemakkelijk te onderhouden is. Ons Trex® composiet terras geeft schimmel geen kans. U zult hier niet gauw uitglijden en ook trekken onze planken niet krom. Dit kunt u niet gauw bij een normale houten vloer verwachten. Wat dacht u van een Tiki Torch terrasvloer, Spiced Rum terrasvloer, Havana Gold terrasvloer of een Island Mist terrasvloer?
Laat ons weten welke vlonderplanken uw voorkeur hebben. Neem vandaag nog vanuit Deventer contact met ons op of bestel direct uw Trex® composiet terras.

Duurzame composiet terrasplanken in Deventer

Onze Trex® vlonderplanken zijn van uitmuntende kwaliteit. Ontdek ook dit geweldige materiaal vanuit Deventer. Onze terrasplanken zijn geheel gemaakt van composiet. Dit bestaat uit een mengsel van kunststoffen en houtvezels. Het materiaal is goed te onderhouden en de combinatie hiervan zorgt ervoor dat uw composiet terras een mooi aanzicht krijgt. Schaf een Trex® beveiligingssysteem aan, zodat u ook aluminium balkdragers en profielen voor extra bescherming heeft.

Deventer

Wij geven maar liefst 25 jaar garantie op onze composiet terrasplanken. Hoe dit komt? Omdat wij u vlonderplanken van de beste kwaliteit garanderen. Ook kiezen wij voor een beter milieu door voor 95% recyclebare producten in huis te hebben. Hiervoor is geen enkele boom gekapt.

Plaats vandaag nog uw bestelling bij Trex

Wenst u een prachtig Trex® composiet terras aan te schaffen voor uw bedrijf of woning in Deventer? Of wilt u graag meer weten over onze producten en diensten? Neem dan vandaag contact met ons op. Stuur een e-mail naar trex@caprea.eu of bel 0314-632285, of laat een bericht achter via ons contactformulier.
Laat ons uw Trex® composiet planken verzorgen in Deventer!

+31 (0) 314-632285
Back To Top