skip to Main Content
Hoogwaardig Duurzaam Onderhoudsvriendelijk Milieuvriendelijk

Een nieuw terras in Den Haag? Trex is de juiste keuze

Als u in Den Haag een woning of bedrijfspand heeft en u wilt daar een nieuw terras aanleggen, denk dan eens aan de composiet vlonderplanken van Trex®. Onze planken hebben een zeer onderhoudsvriendelijke samenstelling en genieten een lange levensduur. Verder bestaan composiet terrasvloeren van Trex® vrijwel geheel uit gerecycled materiaal. U kunt de constructie compleet maken met bijvoorbeeld een aluminium terrasondersteuning. Lees verder voor meer informatie over de voordelen van onze composiet buitenvloeren of neem contact met ons op. Wij geven graag advies op maat, toegespitst op uw situatie in Den Haag.

vlonderplanken den haag

Trex Composiet Terrasvloeren: duurzaam en milieubewust

De vlonderplanken van Trex® zijn vervaardigd van composiet. Dit is een soort mengsel van kunststoffen en hout(vezels). Bij composiet maakt u dus tegelijkertijd gebruik van de onderhoudsvriendelijkheid van kunststof en van het fraaie uiterlijk van hout. Door daarnaast gebruik te maken van onze aluminium balkdragers en profielen maakt u de vloerconstructie compleet. Dat wij kwaliteit het belangrijkst vinden, blijkt uit het feit dat wij op onze producten maar liefst 25 jaar garantie geven tegen materiële defecten bij huishoudelijk gebruik. Uw Trex® composiet terrasvloer in Den Haag zal dus zeer lang zo goed als nieuw zijn. Wij geven bovendien om het milieu, wat we bewijzen doordat 95% van al onze materialen gerecycled is. Voor onze terrasvloeren is dan ook nog niet eens een enkele boom gekapt.

Meer voordelen van vlonderplanken van Trex

Met terrasvloeren van Trex® bent u nauwelijks tijd kwijt aan onderhoud en maakt u een milieubewuste keuze. Dat zijn niet de enige redenen om te kiezen voor een Trex® composiet terras in Den Haag. Door de samenstelling zijn onze planken slipbestendig en beschermd tegen schimmel, rotten en kromtrekken. Dit zijn grote voordelen van composiet planken ten opzichte van puur houten planken. U kunt bij ons kiezen uit meerdere fraaie kleurstijlen, zoals Havana Gold, Spiced Rum, Tiki Torch en Island Mist.

Den Haag

Tenslotte leveren wij onze producten altijd snel bij u in Den Haag af, want wij hebben alles op voorraad.

Trex vlonderplanken in Den Haag? Bel ons

Is een Trex® composiet terras inderdaad wat u wenst voor bij uw woning of bedrijfspand in Den Haag? Of heeft u nog vragen over één of meerdere van onze producten? U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0314-632285 of te mailen naar trex@caprea.eu. Het contactformulier op onze website invullen is ook mogelijk. Wij assisteren u graag persoonlijk bij uw keuze voor een nieuw Trex® composiet terrasvloer in Den Haag.

+31 (0) 314-632285
Back To Top