skip to Main Content
Hoogwaardig Duurzaam Onderhoudsvriendelijk Milieuvriendelijk

Uw ideale terras voor in Delft

Trex® is de juiste keuze als u op zoek bent naar een nieuwe terras in Delft voor uw woning of bedrijfspand. Wat dacht u van composiet vlonderplanken? Het voordeel van onze planken is dat ze bestaan uit gerecycled materiaal. Tevens zijn ze zeer eenvoudig in onderhoud en bieden ze een lange levensduur. Ons brede assortiment biedt u veel keuze uit verschillende stijlen, kleuren en maten. Voor een optimale bescherming van uw terras, bieden wij aluminum terrasondersteuning aan. Wat u ook zoekt, wij denken altijd met u mee en geven u desgewenst advies op maat. Heeft u al een specifieke stijl in gedachte? Geef uw wensen voor uw terras in Delft door aan onze specialisten.

terrasvloeren Delft

Alle voordelen op een rijtje voor uw terrasvloer van Trex

Wanneer u in Delft kiest voor een van onze composiet vlonderplanken ervaart u diverse voordelen. Onze planken zijn optimaal beschermd tegen schimmel, rotten en kromtrekken en bovendien zijn ze slipbestendig. Wist u dat u zelfs 25 jaar garantie krijgt op onze producten? Daarnaast biedt onze service u nog meer voordelen:

  • Enige Trex® importeur/leverancier in Nederland en België
  • Kan terrasplanken leveren uit voorraad
  • Maximale duurzaamheid en onderhoudsgemak
  • Milieuvriendelijk: 95% gerecycled materiaal
  • Hoogwaardige bescherming en antislip
  • Laag in onderhoud

Een natuurlijke look met een composiet terras in Delft

Wenst u een natuurlijke uitstraling voor uw terrasvloeren in Delft? Trex® Composiet Terrasplanken zijn een alternatief voor hout. Vanwege het mengsel van kunststoffen en hout(vezels) zijn de composiet planken veel eenvoudiger te onderhouden. Onze enorme collectie is leverbaar in veel trendy kleuren stijlen zoals Havana Gold, Spiced Rum, Tiki Torch en Island Mist. Daarnaast heeft u keuze uit diverse profielen en kunt u uw vloerconstructie helemaal compleet maken met de aluminium balkdragers. Neem contact op als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor Trex® Composiet Buitenvloeren.

Delft

Bel of mail direct voor Trex vlonderplanken in Delft

Mogen wij u in Delft voorzien van een Trex® composiet terras? Wat uw wensen voor uw woning of bedrijfspand ook zijn, wij denken graag met u mee. Desgewenst geven wij ook advies op maat. U kunt zelf uw terrasvloer geheel naar wensen samen stellen. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening of over onze producten? Neem gerust vrijblijvend contact op via 0314-632285, stuur een e-mail naar trex@caprea.eu of laat een bericht achter via ons contactformulier. Wij zijn uw professional op het gebied van composiet terrasplanken in Delft.

+31 (0) 314-632285
Back To Top