skip to Main Content
Hoogwaardig Duurzaam Onderhoudsvriendelijk Milieuvriendelijk

Een nieuw terras in Arnhem? Trex is de juiste keuze

Als u in Arnhem woont of een bedrijf heeft en u wenst voor uw huis of bedrijfspand een nieuw terras, dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij Trex® vindt u fraaie en kwalitatief hoogwaardige composiet terrasvloeren. Deze zijn verkrijgbaar in combinatie met aluminium terrasondersteuningen. Onze composiet vlonderplanken zijn zeer gunstig in onderhoud en bestaan vrijwel geheel uit gerecycled materiaal gemaakt. Als u kiest voor een terras van Trex® in Arnhem, dan profiteert u van nog meer voordelen. Lees verder of neem contact op om erachter te komen welke dat zijn.

terrasvloeren arnhem

De groenste en meest onderhoudsvriendelijke keuze

De vlonderplanken van Trex® zijn vervaardigd van zowel hout als kunststoffen. Samen vormen deze elementen composiet. Hiermee profiteert u tegelijkertijd van het fraaie uiterlijk van hout en de onverwoestbaarheid – en daarmee onderhoudsvriendelijkheid – van kunststof. Wij kiezen hiermee voor kwaliteit en duurzaamheid en deinzen er dan ook niet voor terug 25 jaar garantie te geven op onze producten. Bovendien zult u op uw Trex® composiet terrasvloer in Arnhem kunnen zitten in de wetenschap dat voor uw vlonderplanken geen enkele boom is gekapt. 95% ervan bestaat namelijk uit gerecycled materiaal. Wanneer u tenslotte kiest voor onze aluminium profielen en balkdragers, dan is uw terrasconstructie helemaal compleet.

Andere voordelen van vlonderplanken van Trex

Composiet terrasvloeren van Trex® kosten u nauwelijks onderhoudstijd en vormen een zeer milieubewuste keuze. Een ander voordeel om te kiezen voor Trex® composiet vlonderplanken in Arnhem is dat deze zijn beschermd tegen rotting, beschimmeling en kromtrekken. Ze zijn bovendien voorzien van een antisliplaag. Bij planken van puur hout heeft u deze voordelen niet. Bij ons kiest u verder uit een aantal zeer fraaie kleurstijlen, zoals Havana Gold,

Arnhem

Spiced Rum, Tiki Torch en Island Mist. Tenslotte kunnen wij melden dat al onze producten op voorraad zijn en dus snel leverbaar bij u in Arnhem.

Neem contact op voor uw Trex terrasvloer in Arnhem

Als u nog meer informatie wilt ontvangen of al overtuigd bent van uw keuze voor een Trex® composiet terras in Arnhem, dan treden wij graag met u in contact. U kunt ons mailen via trex@caprea.eu of het contactformulier op onze website invullen. Bellen kan natuurlijk ook: 0314-632285. Wij kijken er naar uit u gepersonaliseerd te adviseren of uw woning of bedrijfspand in Arnhem te voorzien van een prachtig nieuw Trex® composiet terras.

+31 (0) 314-632285
Back To Top