skip to Main Content
Hoogwaardig Duurzaam Onderhoudsvriendelijk Milieuvriendelijk

Terraswens in Apeldoorn? Kies voor Trex composiet terrassen

Als u in Apeldoorn woont of een bedrijfspand heeft en u wilt een nieuw terras aanleggen, dan hoeft u niet verder te zoeken. Specialist Trex® produceert en importeert vlonderterrassen van topkwaliteit. Onze Trex® composiet terrasplanken zijn vervaardigd van mooi en onverwoestbaar materiaal en gaan een zeer lange tijd mee. Bovendien zou u een milieuvriendelijke keuze maken met een terras van Trex®. 95% van al het materiaal waarvan de planken vervaardigd zijn, is namelijk gerecycled. Indien u een volledige terrasconstructie wenst, kunt u kiezen voor een aluminium terrasondersteuning. Lees meer over de voordelen van Trex® composiet vlonders of neem contact met ons op om dit bij u in Apeldoorn te realiseren.

terrasvloeren Apeldoorn

De duurzaamste en groenste keuze voor terrassen

Wat maakt onze vlonderplanken verder zo uniek? Ze zijn samengesteld uit houtvezels en kunststof. Dit mengsel vormt samen composiet, dat bij gebruikers geliefd is om de fraaie uiterlijke kenmerken van hout en de onderhoudsvriendelijkheid van kunststof. Dat wij waarde hechten aan kwaliteit staat buiten kijf. Dat bewijzen we door liefst 25 jaar garantie te geven op onze Trex® composiet terrasvloeren. Zo bent u ervan verzekerd dat u lang zult kunnen genieten van uw terras in Apeldoorn. Daarnaast geven wij veel om mens en milieu en dat komt ook tot uiting in de samenstelling van onze terrasplanken: 95% van het gebruikte materiaal is gerecycled. Tevreden kunnen wij vaststellen dat voor onze terrassen nog nooit een boom is gekapt.

Trex composiet vlonderplanken bieden vele voordelen

Behalve de hierboven genoemde voordelen zijn er meer goede redenen om een Trex® composiet terrasvloer te nemen voor uw woning in Apeldoorn. Onze vlonders zijn namelijk beschermd tegen schimmel, rotting, kromtrekken en gladheid, zelfs wanneer ze zijn natgeregend. Terrasplanken van puur hout bevatten deze voordelen niet. Bij ons kunt u verder kiezen uit aluminium balkdragers en profielen van hoge kwaliteit. Trex® composiet buitenvloeren zijn verkrijgbaar in een aantal

Apeldoorn

zeer fraaie kleurstellingen, zoals Havana Gold, Spiced Rum, Tiki Torch en Island Mist. Bestelde producten kunt u tenslotte zeer snel bij u thuis in Apeldoorn verwachten, want alle producten zijn voorradig.

Wilt u een terrasvloer van Trex in Apeldoorn? Contacteer ons

Bent u overtuigd en wilt u in Apeldoorn ook genieten van een fraai en duurzaam terras van Trex®? Of wilt u meer informatie ontvangen over onze producten? Neem dan contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0314-632285, te mailen naar trex@caprea.eu of door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij stellen graag een advies op maat voor u samen en kijken er naar uit uw woning in Apeldoorn van een prachtig, nieuw en toekomstbestendig Trex® composiet vlonderterras te voorzien.

+31 (0) 314-632285
Back To Top