skip to Main Content
Hoogwaardig Duurzaam Onderhoudsvriendelijk Milieuvriendelijk

Kies Trex, voor de beste vlonderplanken in Amsterdam

Heeft u een woning of bedrijf in Amsterdam en wenst u een nieuw terras aan te leggen? Bij Trex® importeren en leveren wij de beste composiet vlonderplanken. Door de samenstelling zijn deze uiterst onderhoudsvriendelijk en hebben ze een lange levensduur. Bovendien bestaan composiet terrasvloeren van Trex® bijna volledig uit gerecycled materiaal. Met een aluminium terrasondersteuning maakt u het geheel tenslotte compleet. Lees verder om meer te weten over de voordelen van de composiet terrasvloeren van Trex® of neem contact met ons op. Wellicht beschikt u dan binnenkort over een prachtig nieuw en modern terras in Amsterdam.

terrasvloeren amsterdam

De beste en duurzaamste oplossing voor terrassen

Bij Trex® draait alles in de eerste plaats om kwaliteit. Onze vlonderplanken zijn gemaakt van composiet, dat een soort mengsel is van houtvezels en kunststoffen. Zo profiteert u tegelijk van de onderhoudsvriendelijkheid van kunststof en van de fraaie uiterlijke kenmerken van hout. Daarnaast maakt u uw vloerconstructie compleet met het Trex® bevestigingssysteem, waarmee u gebruikmaakt van onze aluminium balkdragers en profielen. Om kracht bij te zetten dat wij geven om kwaliteit, bieden wij op onze producten een garantie van maar liefst 25 jaar tegen materiële defecten bij huishoudelijk gebruik. Oftewel: uw nieuwe Trex® composiet terrasvloeren in Amsterdam zullen zeer lang zo goed als nieuw zijn. Verder vinden wij het milieu belangrijk en handelen wij daar ook naar. Dat bewijzen we doordat 95% van al onze materialen gerecycled is. Voor onze Trex® composiet planken is zelfs nog nooit een boom gekapt.

Meer voordelen van terrasplanken van Trex

Zoals gezegd vergen vlonderplanken van Trex® vrijwel geen onderhoud en maakt u met onze producten de groenste keuze. Maar er zijn nog meer redenen om te kiezen voor een Trex® composiet terras in Amsterdam. Zo zijn onze terrasonderdelen slipbestendig en zijn ze beschermd tegen schimmel en kromtrekken. Bij puur houten terrasplanken zijn deze zaken lastiger te bewerkstelligen. Verder leveren wij onze composiet vlonderplanken snel in Amsterdam af, omdat deze bij ons altijd voorradig zijn.

Amsterdam

U heeft de keuze uit planken in verschillende prachtige kleurmotieven, zoals Havana Gold, Spiced Rum, Tiki Torch en Island Mist.

Neem contact op voor uw terrasvloeren in Amsterdam

Bent u overtuigd dat u een Trex® composiet terras wilt voor uw woning of bedrijf in Amsterdam? Of wilt u eerst meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Telefonisch kan dat via 0314-632285 en per e-mail via trex@caprea.eu. U kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op onze website. Wij zien er naar uit u te mogen voorzien van een prachtige nieuwe composiet terrasvloer in Amsterdam.

+31 (0) 314-632285
Back To Top