skip to Main Content
Hoogwaardig Duurzaam Onderhoudsvriendelijk Milieuvriendelijk

Uw composiet terrasvloer in Amstelveen vindt u bij Trex

Behoeft u in Amstelveen een nieuwe composiet terrasvloer? Uw composiet terrasvloeren vindt u bij Trex®. Wij bieden composiet buitenvloeren van hoogwaardige kwaliteit. Door de unieke samenstelling van deze vloeren, zijn ze duurzaam in gebruik. De composiet terrasplanken gaan dan ook een lange tijd mee. Wist u dat onze composiet terrasvloeren bijna geheel uit recyclebaar materiaal bestaan? Bij de aanschaf van uw composiet terras draagt u dan ook een steentje bij aan een beter milieu. Kies voor aluminium terras ondersteuning voor extra steun voor uw composiet planken. Bent u benieuwd naar de vele voordelen die wij u te bieden hebben? Neem dan direct contact met ons op vanuit Amstelveen.

terrasvloer amstelveen

Een duurzaam composiet terras in Amstelveen

Wij hechten bij Trex® veel waarde aan de beste kwaliteit vlonderplanken. Deze planken zijn vervaardigd uit composiet, een mengsel van kunststoffen en houtvezels. Kunststof is gemakkelijk te onderhouden en het hout geeft uw composiet terrasplanken een prachtige uitstraling. Kies hierbij ook voor een Trex® bevestigingssysteem, dat tevens aluminium balkdragers en profielen bevat. Heeft u al vernomen dat u op onze producten maar liefst een garantie van 25 jaar krijgt? Inderdaad, wij garanderen u dat uw Trex® composiet terrasvloer in Amstelveen nog een lange tijd mee zal gaan. Niet voor niets staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Ook hechten wij veel waarde aan een beter milieu voor iedereen. Wij maken voor 95% gebruik van gerecyclede materialen en laten geen bomen kappen voor onze Trex® composiet planken.

Ontdek de voordelen van onze Trex vlonderplanken

Met Trex® vlonderplanken maakt u vanuit Amstelveen de keuze voor een beter milieu en weinig onderhoudswerkzaamheden. Dit zijn echter niet de enige redenen om voor een Trex® composiet terras te gaan. Ons Trex® composiet terras is slipbestendig, beschermt tegen schimmel en trekt niet krom. Dit is echter anders bij de normale houten vloeren. Maak een keuze uit onze diverse terrasvloeren. Wij bieden onder andere een Havana Gold terrasvloer, Tiki Torch terrasvloer, Spiced Rum terrasvloer en Island Mist terrasvloer. Welke Trex® vlonderplanken spreken u aan? Laat ons vanuit Amstelveen uw wensen weten, zodat wij een composiet terras naar wens voor u kunnen samenstellen.

Amstelveen

Schaf vandaag nog uw composiet planken vanuit Amstelveen aan

Wenst u een Trex® composiet terras voor uw woning of bedrijf aan te schaffen? Of behoeft u meer informatie over onze diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Stuur een e-mail naar trex@caprea.eu, bel 0314-632285 of laat een bericht achter via ons contactformulier. Wij hopen u snel in Amstelveen van uw bestelde composiet planken te mogen voorzien.

+31 (0) 314-632285
Back To Top