skip to Main Content
Hoogwaardig Duurzaam Onderhoudsvriendelijk Milieuvriendelijk

Een nieuw terras in Amersfoort? Kies een Trex composiet terras

Wilt u voor uw woning of bedrijfspand in Amersfoort een nieuw terras aanleggen? Met een Trex® composiet terrasvloer zou u een perfecte keuze maken. Wij zijn specialist in het produceren en importeren van terrasplanken van topkwaliteit. Trex® composiet vlonderplanken zijn namelijk uiterst duurzaam en vriendelijk in het onderhoud. Bovendien zijn deze bijna volledig geproduceerd van gerecyclede materialen. Wanneer u gaat voor een volledige terrasconstructie, dan kunt u kiezen voor een aluminium terrasondersteuning. Lees hieronder meer over de vele voordelen van Trex® composiet buitenvloeren en neem contact op als u dit bij uw woning in Amersfoort wilt bewerkstelligen.

terrasvloer amersfoort

Trex: duurzame en milieubewuste keuze voor terrassen

Het unieke van onze Trex® composiet terrasplanken is dat deze zijn geproduceerd van zowel kunststof als hout. Samen vormen deze elementen composiet. Daarmee profiteert u van zowel de voordelen van het uiterlijk van hout als de robuustheid van kunststof. Nadrukkelijk kiezen wij bij onze producten voor kwaliteit en duurzaamheid. Dat bewijzen we door liefst 25 jaar garantie te geven op onze producten en door het feit dat 95% van onze vlonderplanken uit gerecycled materiaal bestaat. U zult dus lang van uw terras in Amersfoort kunnen genieten en dat in de wetenschap dat er nooit een enkele boom voor is gekapt.

Andere voordelen van Trex composiet vlonders

Naast de gegarandeerde kwaliteit, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid zijn er nog meer goede redenen om te kiezen voor een Trex® composiet terrasvloer bij uw woning in Amersfoort. Zo zijn onze terrasplanken ook beschermd tegen schimmel, rotting en kromtrekken. Daarnaast worden de planken niet glad bij regen dankzij het aangebrachte antislipmiddel. Met terrasplanken van puur hout heeft u deze voordelen niet. Bij Trex® kunt u verder kiezen uit aluminium balkdragers en profielen van uitstekende kwaliteit. Uw planken zijn vervolgens verkrijgbaar in een aantal zeer fraaie kleurstijlen,

Amersfoort

zoals Havana Gold, Spiced Rum, Tiki Torch en Island Mist. Aangezien wij alle producten op voorraad hebben, mag u uw bestelde producten snel thuis in Amersfoort verwachten.

Meer info over uw Trex terrasvloer in Amersfoort? Contacteer ons

Wilt u thuis of in uw bedrijfspand in Amersfoort ook genieten van een comfortabel Trex® composiet terras? Of wenst u nog aanvullende informatie te ontvangen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel ons via 0314-632285, stuur een e-mail naar trex@caprea.eu of laat een bericht achter via het contactformulier op onze website. Wij geven u graag persoonlijk advies en verheugen ons erop uw woning in Amersfoort te verfraaien van een prachtig Trex® composiet terrasvloer.

+31 (0) 314-632285
Back To Top