skip to Main Content
Hoogwaardig Duurzaam Onderhoudsvriendelijk Milieuvriendelijk

Trex: dé terrasspecialist

Bent u van plan een nieuw vlonderterras aan te leggen en wilt u deze compleet maken met een aluminium terras ondersteuning? Wat uw wensen ook zijn, als het om een terras gaat voor uw woning of bedrijfspand, bent u bij Trex® aan het juiste adres. Trex® is al jarenlang de deskundige als het gaat om produceren en importeren van terrasonderdelen. U zou de beste keuze maken indien u uw duurzame vlonderplanken zou gebruiken in combinatie met een even duurzame aluminium terras ondersteuning. Het is altijd mogelijk om het volledig egaal aan te leggen. Lees verder voor meer informatie of neem contact met ons op.

Bent u op zoek naar meer informatie over onze Trex® bevestigingsmiddelen? Klik dan op de onderstaande knop. Meer informatie over onze terrasondersteuning vindt u op de website van Ryno Deck Support via onderstaande knop.

Kies Trex als u hecht aan kwaliteit en duurzaamheid

Bij Trex® zetten wij altijd in de eerste plaats in op kwaliteit. Daaraan worden bij ons geen concessies gedaan. Om dat kracht bij te zetten, bieden wij maar liefst 25 jaar garantie op al onze producten. Verder vermelden wij met trots dat onze composietterrassen voor 95% bestaan uit gerecycled materiaal. Deze vlonders zijn dan ook uiterst geraffineerd en innovatief samengesteld. Een vlonderterras is natuurlijk niet compleet zonder een ondersteuningsconstructie. Daarom biedt Trex® verschillende balkdragers, profielen en bevestigingsmaterialen ter ondersteuning van uw terras.

aluminium terras ondersteuning

Voordelen van Trex terrasconstructies

Belangrijke redenen om te kiezen voor een terrasconstructie van Trex® zijn kwaliteit, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De composiet terrasplanken zijn daarbij de pronkstukken die bij iedereen direct in het oog springen. Maar zonder een degelijke constructie, bijvoorbeeld met behulp van een aluminium terras ondersteuning, kan een vlonderterras uiteraard niet compleet zijn. Als het aankomt op deze terras support-materialen, is Trex® ook uw specialist. Op onze website kunt u meerdere handige instructievideo’s vinden waarin wordt getoond hoe u de ondersteuning van uw terras bewerkstelligt. Wanneer u bij ons aluminium profielen en balkdragers bestelt, dan zult u deze snel bij u thuis ontvangen. Alle producten zijn bij ons namelijk voorradig.

Interesse in een aluminium terras ondersteuning? Neem contact op

Heeft u interesse in een vlonderterras van Trex® en wilt u deze vervolledigen met aluminium support onderdelen? Of wilt u eerst nog meer informatie ontvangen over onze producten? In alle gevallen kunt u contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch via 0314-632285, per e-mail via trex@caprea.eu of door een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website. Wij kijken er naar uit u persoonlijk te adviseren over uw terras met bijbehorende aluminium terras ondersteuning.

+31 (0) 314-632285
Back To Top