skip to Main Content
Hoogwaardig Duurzaam Onderhoudsvriendelijk Milieuvriendelijk

Kies voor een nieuw Trex composietterras in Alphen aan den Rijn

Wenst u een nieuw terras voor uw woning in Alphen aan den Rijn? Trex® biedt duurzame composiet terrasvloeren van topkwaliteit. Kiest u voor een Trex® composiet terrasvloer, dan kiest u voor een gespecialiseerd bedrijf in het produceren van duurzame terrasplanken. Tevens zijn onze composiet vlonderplanken goed te onderhouden. Wenst u een gehele terrasconstructie? Kies dan voor een Trex® aluminium terrasondersteuning. Direct een composiet buitenvloer laten plaatsen in Alphen aan den Rijn? Neem dan snel contact met ons op of lees verder en ontdek onze voordelen!

terrasvloeren

Milieubewuste composiet terrassen

Wat onze Trex® composiet terrasplanken zo speciaal maakt, is dat deze een combinatie van kunststof en hout bevatten. Gezamenlijk maakt dit composiet. Het voordeel van composiet is dat u profiteert van het mooie hout en de kracht van kunststof. Wist u dat we maar liefst 25 jaar garantie geven op onze producten? Kwaliteit en duurzaamheid is waar wij voor staan. 95% van onze vloerplanken bestaat uit gerecycled materiaal, waar geen enkele boom voor gekapt is. U kunt straks lang genieten van uw Trex® composiet terras in Alphen aan den Rijn.

Ontdek de vele andere voordelen van Trex

Naast dat wij u hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid garanderen in Alphen aan den Rijn, profiteert u bij uw Trex® composiet terrasvloer van nog veel meer. Zo zijn onze terrasplanken zeer onderhoudsvriendelijk en bestand tegen schimmel en rotting. Ook trekken deze niet krom. Bij regen zullen uw terrasplanken niet glad worden, omdat onze Trex® composiet terrasvloer antislip is. Ook heeft u voor extra versteviging de keuze uit aluminium balkdragers en profielen. Maak een keuze uit een Havana Gold terrasvloer, Spiced Rum terrasvloer, Tiki Torch terrasvloer of Island Mist terrasvloer. Voor welke composiet terrasplanken gaat u in Alphen aan den Rijn?

Alphen aan den Rijn

Wenst u meer informatie? Bel ons vanuit Alphen aan den Rijn

Wenst u uw woning of bedrijfspand in Alphen aan den Rijn ook kennis te laten maken met de duurzame Trex® composiet terrassen? Wanneer u onze terrasplanken bestelt, heeft u deze snel in huis. Of behoeft u meer informatie? Schroom dan niet om ons te benaderen. Mail via trex@caprea.eu of bel 0314-632285, of laat een bericht achter via het contactformulier op onze website. Laat ons u van een gedegen advies voorzien in Alphen aan den Rijn!

+31 (0) 314-632285
Back To Top