skip to Main Content
Hoogwaardig Duurzaam Onderhoudsvriendelijk Milieuvriendelijk
Tiki Torch Terrasvloer

TREX® Transcend Tiki Torch Terrasplank

  • Lengte: 3660/ 4880 mm
  • Breedte: 140 mm
  • Hoogte: 25 mm
  • ca. 7 strekkende meter vlonderplank per vierkante meter

De #1 terrasplank voor uw tuin

De Transcend is de sterkste terrasplank in zijn soort, met een extreem sterke toplaag die zelfs geschikt is voor de zwaarste toepassingen, maar niet het onderhoud en de nadelen heeft van hout.

  • Duurzaam kunststof composiet
  • 95% gerecyclede materialen
  • Weerbestendig
  • Verkleurt niet vervaagt niet
  • Onderhoudsarm
  • 25 jaar garantie

De Tiki Torch is een terrasplank met een lichtbruine tint die de natuurlijke uitstraling van een tropisch hardhout plank nabootst.

Meer info

Trex: dé specialist in elegante terrasplanken

Onze prachtige Trex® Tiki Torch terrasplank is een interessante optie voor iedereen die een duurzaam en kwalitatief goed terras wenst. Daarnaast hechten wij bij Trex® een grote waarde aan het milieu, wat tot uiting komt in de samenstelling van onze terrasonderdelen. Door deze samenstelling kunt u jarenlang genieten van uw terrasplanken, die zeer lang zo goed als nieuw blijven. De terrasvloerconstructie is compleet te maken met behulp van onze aluminium terrasondersteuningen. Wilt u een bestelling plaatsen of meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op, of lees verder.

Een nieuw terras? Ga voor topkwaliteit met Trex

Bij Trex® krijgt kwaliteit altijd de hoogste prioriteit. Onze terrasplanken zijn gemaakt van composiet, dat een soort mengsel is tussen hout en kunststof. Op deze manier verenigen wij het nuttige van kunststof (onderhoudsvriendelijk en onverwoestbaar) en het aangename van hout (het fraaie uiterlijk). Wees u ervan bewust dat vlonderplanken voor 95% uit gerecyclede materialen bestaan. Dat betekent dus dat u kunt genieten van terrasplanken waarvoor geen enkele boom is gekapt. Onze vlonders zijn verkrijgbaar in verschillende kleurmotieven. Hiervan is de Trex® Tiki Torch terrasplank zonder twijfel één van de meest sublieme. Op al onze terrasplanken bieden wij een garantie van maar liefst 25 jaar.

Andere voordelen van een Trex Tiki Torch terrasplank

Bovenop de beschreven voordelen met betrekking tot kwaliteit en duurzaamheid profiteert u van nog veel meer voordelen met een terrasplank van Trex®. Onze composiet vlonderplanken zijn bijvoorbeeld beschermd tegen schimmel, rotting, slijtage, kromtrekken en gladheid. Bij ‘normale’ houten planken is de kans groot dat u niet van deze voordelen geniet. Daarnaast biedt Trex® een grote variatie aan beschikbare houtmotieven, waarvan de Trex® Tiki Torch terrasplank één van de meest in het oog springende is. U kunt deze bestellen met gemêleerde strepen of in enkelkleurige aardetinten, in diverse lengten en met en/of zonder groeven. U ziet: de mogelijkheden zijn uiterst divers. Verder is het verstandig uw terrasconstructie compleet te maken met aluminium balkdragers en profielen. Mocht u bij Trex® bestellen, dan weet u zeker dat uw terrasonderdelen snel in huis zijn. Alle producten zijn bij ons namelijk op voorraad.

Bestellen of meer informatie? Neem contact op

Heeft u interesse in één van de kwaliteitsproducten van Trex®? Of wenst u nog wat meer informatie te ontvangen over onze producten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch via 0314-632285, per e-mail via trex@caprea.eu of met een bericht via het contactformulier op onze website. Neem contact met ons op en laat u zich persoonlijk adviseren over uw mogelijk toekomstige Trex® Tiki Torch terrasplanken.

+31 (0) 314-632285
Back To Top