skip to Main Content
Hoogwaardig Duurzaam Onderhoudsvriendelijk Milieuvriendelijk

Trex: dé specialist in elegante terrasvloeren

Onze prachtige Trex Tiki Torch terrasvloer is een interessante optie voor iedereen die een duurzaam en kwalitatief goed terras wenst. Daarnaast hechten wij bij Trex een grote waarde aan het milieu, wat tot uiting komt in de samenstelling van onze terrasonderdelen. Door deze samenstelling kunt u jarenlang genieten van uw terrasvloer, die zeer lang zo goed als nieuw blijft. De terrasvloerconstructie is compleet te maken met behulp van onze aluminium terrasondersteuningen. Wilt u een bestelling plaatsen of meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op, of lees verder.

Tiki Torch Terrasvloer

Trex Tiki Torch Terrasvloer

  • Lengte: 3660/ 4880 mm
  • Breedte: 140 mm
  • Hoogte: 25 mm
  • ca. 7 strekkende meter vlonderplank per vierkante meter

Een nieuw terras? Ga voor topkwaliteit met Trex

Bij Trex krijgt kwaliteit altijd de hoogste prioriteit. Onze terrasvloeren zijn gemaakt van composiet, dat een soort mengsel is tussen hout en kunststof. Op deze manier verenigen wij het nuttige van kunststof (onderhoudsvriendelijk en onverwoestbaar) en het aangename van hout (het fraaie uiterlijk). Wees u ervan bewust dat vlonderplanken voor 95% uit gerecyclede materialen bestaan. Dat betekent dus dat u kunt genieten van een terrasvloer waarvoor geen enkele boom is gekapt. Onze vlonders zijn verkrijgbaar in verschillende kleurmotieven. Hiervan is de Trex Tiki Torch terrasvloer zonder twijfel één van de meest sublieme. Op al onze terrasvloeren bieden wij een garantie van maar liefst 25 jaar.

Andere voordelen van een Trex Tiki Torch terrasvloer

Bovenop de beschreven voordelen met betrekking tot kwaliteit en duurzaamheid profiteert u van nog veel meer voordelen met een terrasvloer van Trex. Onze composiet vlonderplanken zijn bijvoorbeeld beschermd tegen schimmel, rotting, slijtage, kromtrekken en gladheid. Bij ‘normale’ houten planken is de kans groot dat u niet van deze voordelen geniet. Daarnaast biedt Trex een grote variatie aan beschikbare houtmotieven, waarvan de Trex Tiki Torch terrasvloer één van de meest in het oog springende is. U kunt deze bestellen met gemêleerde strepen of in enkelkleurige aardetinten, in diverse lengten en met en/of zonder groeven. U ziet: de mogelijkheden zijn uiterst divers. Verder is het verstandig uw terrasconstructie compleet te maken met aluminium balkdragers en profielen. Mocht u bij Trex bestellen, dan weet u zeker dat uw terrasonderdelen snel in huis zijn. Alle producten zijn bij ons namelijk op voorraad.

Bestellen of meer informatie? Neem contact op

Heeft u interesse in één van de kwaliteitsproducten van Trex? Of wenst u nog wat meer informatie te ontvangen over onze producten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch via 0314-632285, per e-mail via trex@caprea.nl of met een bericht via het contactformulier op onze website. Neem contact met ons op en laat u zich persoonlijk adviseren over uw mogelijk toekomstige Trex Tiki Torch terrasvloer.

Back To Top