skip to Main Content
Hoogwaardig Duurzaam Onderhoudsvriendelijk Milieuvriendelijk
Spiced Rum Terrasvloer

TREX® Transcend Spiced Rum Terrasplank

  • Lengte: 3660/ 4880 mm
  • Breedte: 140 mm
  • Hoogte: 25 mm
  • ca. 7 strekkende meter vlonderplank per vierkante meter

De #1 terrasplank voor uw tuin

De Transcend is de sterkste terrasplank in zijn soort, met een extreem sterke toplaag die zelfs geschikt is voor de zwaarste toepassingen, maar niet het onderhoud en de nadelen heeft van hout.

  • Duurzaam kunststof composiet
  • 95% gerecyclede materialen
  • Weerbestendig
  • Verkleurt niet vervaagt niet
  • Onderhoudsarm
  • 25 jaar garantie

De Spiced Rum is een terrasplank met een rustige donkerbruine tint die de natuurlijke uitstraling van een verouderde tropisch hardhout plank nabootst.

Trex Transcend Spiced Rum Vlonderplank Terrasplank Terrasvloer

Meer info

Voor de beste en duurzaamste terrassen kiest u Trex

Als u interesse heeft in een geheel nieuw terras voor bij uw woning of bedrijfspand, dan moet u de Trex® Spiced Rum terrasplanken echt eens gezien hebben. Trex® vlonderplanken zijn niet alleen fraai, ze zijn ook op een vernuftige manier samengesteld. Hierdoor blijven deze zeer lang de hoge beginkwaliteit behouden, terwijl u hiervoor nauwelijks aan onderhoud hoefde te doen. Als u zou kiezen voor een even duurzame aluminium terrasondersteuning van Trex®, dan is uw terrasconstructie compleet. Lees verder voor meer informatie of neem contact met ons op.

Trex: topkwaliteit, topper in duurzaamheid

Bij Trex® willen wij dat onze producten een lange levensduur hebben. Duurzaamheid en milieubewust handelen vinden wij belangrijk. De Trex® Spiced Rum terrasplank is daarom gemaakt van composiet. Dit kunt u beschouwen als een mix van kunststof en hout. Kunststof zorgt er daarbij voor dat het onderhoudsvriendelijk en (normaliter) onverwoestbaar is. En door de houtvezels profiteert u toch nog van het fraaie uiterlijk. Maar liefst 95% van onze vlonderplanken is gemaakt van gerecycled materiaal, kunnen wij tevreden vaststellen. Nog nooit is er ook maar één boom gekapt voor onze vlonders. Wij bieden op onze Trex® Spiced Rum terrasplanken een garantie van 25 jaar.

Meer voordelen van een Trex Spiced Rum terrasplanken

Wanneer u zou kiezen voor terrasplanken van Trex®, dan zijn er nog veel meer voordelen waarvan u profiteert. Trex® composiet vlonderplanken genieten namelijk protectie tegen schimmel, slijtage, kromtrekken, rotting en gladheid. Het is heel waarschijnlijk dat u bij puur houten terrasplanken deze voordelen niet heeft. Trex® biedt bovendien een grote variatie aan kleurstellingen, waarvan de Spiced Rum een heel verfijnde is. Deze stijl is verkrijgbaar met en zonder groeven, in diverse lengten en in enkelkleurige aardetinten of met gemêleerde strepen. Genoeg mogelijkheden dus om af te wisselen en het volledig naar eigen smaak samen te stellen. Verstandig is om daarbij de constructie af te maken met aluminium balkdragers en profielen. Al onze producten zijn tenslotte razendsnel leverbaar, want alles is bij ons op voorraad.

Contacteer ons voor meer informatie of een bestelling

Als u belangstelling heeft voor een product van Trex®, neemt u dan contact met ons op? Voor een gepersonaliseerd advies kunt u ons telefonisch bereiken via 0314-632285 of per e-mail via trex@caprea.eu. Een bericht achterlaten via het contactformulier op onze website kan ook. Wij zullen uw bericht vervolgens zo spoedig mogelijk beantwoorden, want wij kijken er naar uit u te begeleiden in uw aankoopproces van uw Trex® Spiced Rum terrasplanken.

+31 (0) 314-632285
Back To Top