skip to Main Content
Hoogwaardig Duurzaam Onderhoudsvriendelijk Milieuvriendelijk
Spiced Rum Terrasvloer

Trex Transcend Spiced Rum Terrasplank

  • Lengte: 3660/ 4880 mm
  • Breedte: 140 mm
  • Hoogte: 25 mm
  • ca. 7 strekkende meter vlonderplank per vierkante meter

Voor de beste en duurzaamste terrassen kiest u Trex

Als u interesse heeft in een geheel nieuw terras voor bij uw woning of bedrijfspand, dan moet u de Trex Spiced Rum terrasvloer echt eens gezien hebben. Trex vlonderplanken zijn niet alleen fraai, ze zijn ook op een vernuftige manier samengesteld. Hierdoor blijven deze zeer lang de hoge beginkwaliteit behouden, terwijl u hiervoor nauwelijks aan onderhoud hoefde te doen. Als u zou kiezen voor een even duurzame aluminium terrasondersteuning van Trex, dan is uw terrasconstructie compleet. Lees verder voor meer informatie of neem contact met ons op.

Trex Transcend Spiced Rum Vlonderplank Terrasplank Terrasvloer

Trex: topkwaliteit, topper in duurzaamheid

Bij Trex willen wij dat onze producten een lange levensduur hebben. Duurzaamheid en milieubewust handelen vinden wij belangrijk. De Trex Spiced Rum terrasvloer is daarom gemaakt van composiet. Dit kunt u beschouwen als een mix van kunststof en hout. Kunststof zorgt er daarbij voor dat het onderhoudsvriendelijk en (normaliter) onverwoestbaar is. En door de houtvezels profiteert u toch nog van het fraaie uiterlijk. Maar liefst 95% van onze vlonderplanken is gemaakt van gerecycled materiaal, kunnen wij tevreden vaststellen. Nog nooit is er ook maar één boom gekapt voor onze vlonders. Wij bieden op onze Trex Spiced Rum terrasvloer een garantie van 25 jaar.

Meer voordelen van een Trex Spiced Rum terrasvloer

Wanneer u zou kiezen voor een terrasvloer van Trex, dan zijn er nog veel meer voordelen waarvan u profiteert. Trex composiet vlonderplanken genieten namelijk protectie tegen schimmel, slijtage, kromtrekken, rotting en gladheid. Het is heel waarschijnlijk dat u bij puur houten terrasplanken deze voordelen niet heeft. Trex biedt bovendien een grote variatie aan kleurstellingen, waarvan de Spiced Rum een heel verfijnde is. Deze stijl is verkrijgbaar met en zonder groeven, in diverse lengten en in enkelkleurige aardetinten of met gemêleerde strepen. Genoeg mogelijkheden dus om af te wisselen en het volledig naar eigen smaak samen te stellen. Verstandig is om daarbij de constructie af te maken met aluminium balkdragers en profielen. Al onze producten zijn tenslotte razendsnel leverbaar, want alles is bij ons op voorraad.

Contacteer ons voor meer informatie of een bestelling

Als u belangstelling heeft voor een product van Trex, neemt u dan contact met ons op? Voor een gepersonaliseerd advies kunt u ons telefonisch bereiken via 0314-632285 of per e-mail via trex@caprea.eu. Een bericht achterlaten via het contactformulier op onze website kan ook. Wij zullen uw bericht vervolgens zo spoedig mogelijk beantwoorden, want wij kijken er naar uit u te begeleiden in uw aankoopproces van uw Trex Spiced Rum terrasvloer.

Back To Top