skip to Main Content
Hoogwaardig Duurzaam Onderhoudsvriendelijk Milieuvriendelijk
Island Mist Terrasvloer

TREX® Transcend Island Mist Terrasplank

  • Lengte: 3660/ 4880 mm
  • Breedte: 140 mm
  • Hoogte: 25 mm
  • ca. 7 strekkende meter vlonderplank per vierkante meter

De #1 terrasplank voor uw tuin

De Transcend is de sterkste terrasplank in zijn soort, met een extreem sterke toplaag die zelfs geschikt is voor de zwaarste toepassingen, maar niet het onderhoud en de nadelen heeft van hout.

  • Duurzaam kunststof composiet
  • 95% gerecyclede materialen
  • Weerbestendig
  • Verkleurt niet vervaagt niet
  • Onderhoudsarm
  • 25 jaar garantie

De Island Mist is een terrasplank met een rustige grijsachtige tint die de natuurlijke uitstraling van een verouderde tropisch hardhout plank nabootst.

Trex Transcend Island Mist Vlonderplank Terrasplank Terrasvloer

Meer info

Kies Trex voor deskundigheid in terrasplanken

Als u belangstelling heeft in een nieuw terras voor bij uw woning of bedrijfspand, overweeg dan eens de Trex® Island Mist terrasplanken. Als u waarde hecht aan kwaliteit, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en een fraaie stijl, dan bent u bij Trex® aan het juiste adres. Door een speciale samenstelling gaan onze terrasplanken vele jaren mee, terwijl u daarvoor nauwelijks onderhoudswerkzaamheden moet verrichten.

Wanneer u zou kiezen voor vlonderplanken van Trex®, dan maakt u bovendien een milieubewuste keuze. De constructie van een terrasvloer kunt u compleet maken door middel van onze aluminium terrasondersteuningen. Als u meer wilt weten, lees dan verder of neem contact met ons op.

Trex staat voor topkwaliteit en duurzaamheid

Bij Trex® staat kwaliteit altijd bovenaan de prioriteitenlijst. Dat wij topkwaliteit leveren, daar zijn wij zelf dan ook van overtuigd. Op een Trex® Island Mist terrasplank bieden wij daarom een garantie van maar liefst 25 jaar. Onze terrasplanken worden gefabriceerd van zowel hout als kunststof. Samen zorgen deze elementen voor het duurzame resultaat composiet. Hierdoor profiteert u van het feit dat er weinig onderhoud komt kijken, dankzij de aangebrachte kunststoffen bestanddelen. Tegelijkertijd geniet u van de prachtige uiterlijke kenmerken van hout. De kleurstelling Island Mist is daarbij zonder twijfel één van de fraaiste motieven. Tenslotte vermelden wij met tevredenheid dat onze vlonderplanken voor 95% bestaan van gerecyclede materialen. Wij garanderen dan ook: voor uw elegante Trex® Island Mist terrasplank is geen enkele boom gekapt.

Meer voordelen van een Trex Island Mist terrasplanken

Naast goede prestaties in kwaliteit en duurzaamheid bieden terrasplanken van Trex® nog veel meer voordelen. Onze vlonderplanken zijn namelijk beschermd tegen schimmel, rotting, kromtrekken en gladheid. Met een terras van ‘normale’ houten planken heeft u deze voordelen niet. Verder zijn de terrasplanken van Trex® verkrijgbaar in een gevarieerd aanbod van houtmotieven, waarvan de Trex® Island Mist terrasplank zonder twijfel één van de pronkstukken is. Deze kunt u bestellen in diverse lengten, met gemêleerde strepen of enkelkleurige aardetinten en met en zonder groeven. De combinatiemogelijkheden zijn bijna eindeloos. Een terrasconstructie is daarbij te completeren met aluminium balkdragers en profielen van Trex®. Bestelde producten heeft u altijd snel in huis, aangezien bij ons alles voorradig is.

Interesse? Neem contact op

Als u interesse heeft in een gloednieuwe buitenvloer van Trex®, maar ook als u nog meer informatie of een persoonlijk advies wenst, neem dan contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 0314-632285 en per e-mail met trex@caprea.eu. Een bericht achterlaten via het contactformulier op onze website is ook mogelijk. Wij verheugen ons erop u te mogen voorzien van Trex® Island Mist terrasplanken.

+31 (0) 314-632285
Back To Top